Day 'n night

Woaaah. Hade verkligen sjukt roligt igår & hela kvällen var megalyckad! Har dansat heeeela natten & kom inte i säng förrän vid 5 imorse. Fick smalkommentar från en kompis jag inte träffat på länge också, underbart!! :)
Sprungit runt hela göteborg känns det som, bangade spårvagnarna & fick gooa promenader till & från alla ställen. höhö.

Idag har jag inte gjort något speciellt, matintaget har väl varit okej, inte mer. Struntar fan i valborg detta året. Så jävla värt är det inte.
Firar ni valborg i år? :)


In i dimman

Hej sötnosar. Igår så åt jag middagen hemma & sen på kvällen ett glas vin. Räknade inte kalorierna, men hade gått ner lite över natten iaf, 0,2kg haha. Bättre än inget;D

Nu precis så åt jag dagens första mål. Herregud vad trött jag var innan. Har inte direkt haft tid att äta idag & glömt bort det lite. skönt!

Detta är dagens första & sista inlägg, för jag ska uuuuut & slå klackarna i taket i kväll , woohoo.
Men nu ska jag inte äta mer idag iaf, tror jag. Ligger på 168kcal & det är ju toppen. Sen alkohol ikväll. Blir sprit, sprite zero & vin. Kalorierna bryr jag mig inte om att räkna, orkaar inte.

Nu kommer snart en kompis hem till mig, så måste skynda mig. Vi hörs imorgon snyggingar! PUSSS


Rubrik

Sorry för den dåliga uppdateringen. Men nånting hände i förrgår som gjorde att jag var tvungen att äta vanlig mat & det kändes förjävligt. Igår åt jag ett mål mat, ett stort mål, men men.
Lägger det bakom mig nu :)

Nu har jag ätit ett äpple än så länge. Tror att jag blir tvungen att vara med & äta middag hemma ikväll, men men, sparar jag in på kalorierna nu på förmiddagen så ska det väl ordna sig någorlunda iaf!

Nu ska jag läsa era fina bloggar & bli ännu mer peppad :) PUSS ♥


Dagens intag 25/4

Frukost:
Filmjölk med björnbär - 93 kcal
Kaffe med mjölk - 15 kcal

Lunch:
Räkor - 38 kcal
2 äggvitor - 23 kcal
Gurka - 7 kcal

Totalt: 176 kcal

Ut:
Cykling 22 min + 167 kcal
Stallarbete 73 min + 278 kcal
Promenad 81 min + 360 kcal

Allt som allt: -629 kcal

Ah riktigt bra idag med. Men jag känner verkligen av att jag har ätit för lite. Yr & svimfärdig. usch..
Ska nog gå & sova nu. Svarar på era kommentarer imorgon ♥


Anja Rubik

Okej, Anja Rubik säger jag bara. DRÖMKROPPEN. Hon har höfter & är skitsnygg med det, fan så snygg hon är jag dööör..  ge mig hennes kropp.


Dagens intag 24/4

In:
Ca 2 äpplen med kanel - 118 kcal
Kaffe med mjölk - 10 kcal
Choklad - 373 kcal
Totalt: 501 kcal

Ut:
Cykling 22 min + 168 kcal
Stallarbete 149 min + 569 kcal
Ridning 37 min + 141 kcal
Promenad 41 min + 183 kcal

Allt som allt: - 560 kcal

U N D E R B A R T !
Har verkligen varit igång hela dagen, grymt härligt! Chokladen bryr jag mig inte om, jag ville ju äta den så, & allt blev ju skitbra ändå så inget att klaga över! :D


...äta med gott samvete?

Vågen visade minus idag med, yes... :)

Har varit vaken rätt länge, ätit ett äpple med kanel på & ska snart göra mig lite kaffe !

Dilemma
Asså, det här med vågen. Att väga mig på morgonen påverkar hela min dag. Visar vågen plus så känner jag mig stor som en kossa, antingen så äter jag knappt någonting då, för att kompensera upp allt. Eller så äter jag som vanligt, "värre kan det inte bli...?"
Visar vågen minus så känns det ju såklart jättebra. Men sen kommer jag på mig själv att jag inte ser någon skillnad på min kropp, känner mig fortfarande  som vanligt. Men iaf, om vågen visar minus så fortsätter jag äta så som jag gjorde dagen innan, eller så äter jag godis eller nåt sånt ni vet, bara för att jag känner mig duktig att jag gått ner, då kan jag ju verkligen unna mig det, med gott samvete.

Men det där "med gott samvete" som alla snackar om, det existerar tyvärr inte för mig när det gäller mat. Äter jag onyttigt så sitter jag & ångest där, hand i hand.
& varför ska man förknippa söt- & onyttiga saker med att unna sig? Varför ska man belöna sig själv för att man gått ner, med godis? När man tänker efter så är det ju det sämsta man kan göra. Då förbjuder man bara sig själv mer & mer. Man ska egentligen inte förbjuda sig själv till att äta viss mat, då vill man bara ha det mer. Så tycker jag iaf.

SCREW THIS. Jag ska ta en chokladbit till kaffet & efteråt ska jag sitta i denna soffan ensam, ångest ska INTE sitta på min rygg & dra ner mig i skiten.

Wish me luckkk.


Dagens intag 23/4

Idag har jag ätit ett äpple, lite pizza & lite choklad.
Efter att jag ätit pizza så spydde jag upp det. Efter att jag ätit en liten bit pizza till & lite choklad så spydde jag igen. Usch. Det är skitäckligt att spy. & jag vet hur illa det gör för min kropp, mina tänder & allt egentligen. Men jag kan inte hjälpa att jag älskar känslan efteråt, när man är helt tom i magen. Men men, vill sluta med det egentligen.. aja jag försöker hela tiden så vad ska man göra. förlåt.

Har iaf förbränt 617 kcal idag! :) & det känns toppenbra iaf! Nu är jag jättetrött. Har verkligen varit en lång & påfrestande dag..

Imorgon är en bättre dag fylld med motion & bra mat :)



Dagens intag 22/4

In:
Ananas - 72 kcal
Champinjoner - 39 kcal
Lök - 1 kcal

Totalt: 112 kcal

Ut:
Stallarbete 35 min + 135 kcal
Promenad 50 min + 225 kcal

Allt som allt: -248 kcal


Sååå ska det se ut :) Riktigt nöjd med dagen & ser fram emot det dagliga mötet med vågen imorgon. Down down dooooown... ♥


Ingenting är omöjligt för den som har viljan !


Dagens intag 21/4

In: 803 kcal
Ut: 577 kcal

Totalt: 226 kcal

Ah, kaloribomben blev på förmiddagen. Då det blev knäckemackor med smör, ost & thé, sen en chokladboll. Men sen blev det inget mer än det & begav mig ut på en långpromenad istället.
Imorgon ska jag skriva upp bättre vad jag äter & hur jag förbränner. Men idag blev det som det blev!
Stay strong darlings! ♥


LÖÖÖÖVE !

Okej... JAG ÄLSKAR ER!!
Finns inget jag blir så peppad av som att läsa alla era bloggar! Nu under denna tiden som jag inte skrivit här, så loggade jag in på bloglovin där jag har alla era bloggar samlade, över 120 inlägg att läsa, haha ååh. Tog sin lilla tid att gå igenom, men fan vad duktiga ni är, allihopa! ♥ LOVE!!

Jag vill inte vara sämre än er, så imorgon kör jag igång ordentligt igen. Det blir mestandels frukt som jag ska äta, sen också grönsaker & kanske ett mål med protein om dagen. Nu jävlar ska det kämpas :)

 


Jag leveeeeeer!

Förlåååt för att jag inte uppdaterat :(
Har inte haft någon ork till att uppdatera här & det har inte kännts bra eftersom att jag ätit mat & inte direkt skött mig såå bra.
Allt började i fredags då jag åt thai-mat.. har aldrig i hela mitt liv kännt mig så svullen & tjock, det kändes som en fylla, skojar inte! När jag gick & la mig kände jag mig typ bakfull, usch vad äckligt det var.
Sen av olika anledningar så har jag inte räknat kalorierna sen sist jag skrev här. Har ätit nästan normalt, mackor & sånt, kött osv osv.
De första två dagarna som jag åt så visade vågen plus, men nu de senaste dagarna så har jag gått ner trots att jag ätit mat som jag förut har förbjudit mig att äta som typ bröd, knäckebröd, ost osv.
Men det är inte mkt.. Så nu ska jag nog börja räkna igen så att jag går ner snabbare :)

Hoppas ni har det bra?! Ska läsa ikapp era bloggar nu iaf :) Puss!

Facebookgrupper

Finns såå många sjuka & roliga grupper på facebook. En grupp som jag klickade in på förut var "Vi som inte hinner klart till Beach 2010". Sjukt roligt att läsa alla kommentarer haha. En del är glada som dom är, en del har ångest, haha. kolla bara på dessa kommentarerna:

"blir man nånsin klar? kommer alltid på ca en månad innan att "fan man skulle ju gymmat lite klart" "

"Ja, hur ska man hinna med allt?! :) Får lägga i högsta växeln nu..."

"Jag fattar inte att man (allefall jag) säger till sig själv att man ska ta tag i det imorgon eller nästa vecka men den där nästa veckan blir aldrig av ;P"

".....Står i Vassen i År igen....:0)"

"Det blir trångt i vassen i år ser jag:)"


"fan de e ju ändå fredag, tar de på måndag;) "


"Jag börjar imorgon............ -.-"


Då kom jag  & tänka på oss! Alla vi här som faktiskt gör något åt att vi är missnöjda, att vi verkligen har tagit tag i vårat "missnöje" & faktiskt kämpar mot målet som vi SKA nå! Vi har många med- & motgångar då & då, men vi reser oss alltid, det är det som är det viktiga.
Vi kommer inte ligga där i vassen i sommar & tänka att "fan varför har jag ätit som en kossa, varför har jag inte rört mer på mig, jag hatar min kropp" . Nej nej, vi kommer ligga på den soligaste platsen mitt på beachen & bara njuta av livet, den fina kroppen, sommarsolen, alla avundsjuka blickar & andra godsaker!
Man känner sig så stark, så var stolta babes! :)
Tjockisarna får trängas i vassen själva i sommar ;) STAY STRONG!


Dagens intag 15/4

In:
Ca 3 äpplen - 120 kcal

Ut:
Promenad 30 min + 136 kcal

Totalt: -16

Yes, inte mer att säga. Det går braaa! Men imorgon ska jag nog äta riktig mat tror jag, iaf middagen, får se hur det blir! Skönt att det är fredag imorgon iaf :)


Redan torsdag

Så var det tooorsdag, fint det.
Igår spårade det ur lite & jag åt några kakor & 3 mackor med skinka & senap. Kändes väl hmm, jag vet inte, det behövdes nog tror jag. Behöll allt efteråt så det var framsteg iaf.
Vågen visade dock minus idag ändå:) Fint deeee.

Nu har jag suuperont i huvudet, så jag slänger in några inspirerande bilder här & sen blire vila =)
Hoppas ni har en bra dag! ♥


Svar på negativa kommentarer

Alltså, alla dessa negativa kommentarer som man får på denna blogg är inte direkt kul, det är inget jag tar åt mig av utan jag kör mitt race & det funkar ju uppenbarligen. Att folk säger att jag inte kan fortsätta äta såhär & säger åt mig hur jag ska äta. Tycker verkligen inte om när någon säger åt mig vad jag kan/får/måste äta, så det rinner bara av mig. Jag VET hur man ska äta & allt detdär. Jag gör detta på mitt sätt nu, eftersom det är detta jag går ner mest på.
Att jag inte kan gå ner i vikt av att bara äta äpplen är bara nonsens. Vågen visar mindre & mindre för varje dag som går, så visst funkar det. Visst, det är antagligen en del vattenvikt som jag tappar, men det syns ju skillnad iaf.
Sen vet jag självklart om att kroppen inte klarar av att få i sig såhär lite mat. Det vet jag mycket väl om. & när jag nått mitt mål så kommer jag självklart dra upp kaloriintaget & försöka få igång en normal & hälsosam livsstil. Men nu kör jag slutspurten inför sommaren då jag vill nå mitt mål mer än allt annat. Så jag fortsätter med detta & tänker inte svara mer på negativa kommentarer eller kommentarer som kommer med kritik på ett icke-konstruktivt sätt. Jag har inte denna bloggen för att behöva försvara mig varje dag. Så nu äre stopp med det =)


Hursomhelst. Idag fick jag en smalkommentar som heter duga! Stod & tog av mig jackan, så tittar en kompis på mig & säger kommentarer som "men tjeena hur mycket har du gått ner i vikt egentligen?? hur mycket? går du på någon speciell diet nu inför studenten, som du har lust att dela med dig av? duktig du är:)" - Wohoooo ♥ Jag berättade inte hur många kilo jag gått ner eller nåt sånt. Sa bara att jag åt mindre  & rörde på mig mer hahah.
Men det kändes sjukt bra iaf! Var min favoritmat i bamba idag & tänkte först att, fan kanske ska skippa äpple till lunchen? Men efter den kommentaren så fick jag så sjukt mycket energi, så jag hoppade det.
Ååh i feel good nanananana..


Dagens intag 13/4

In:
Ca 2 äpplen - 107 kcal

Ut:
Promenad 20 min + 92 kcal

Totalt: 15 kcal

Haha. Fattar inte hur jag klarat av denna dagen på knappt 2 äpplen, helt sjuukt. Låt nu alla kilo rinna av mig pleaseeee :)


Huvudet är inte riktigt med idag

Vem fan lyckas försova sig till klockan halv 1 ?? :S Jo jag, riktigt fint. NOT.

Förut när jag skulle ta mitt andra äpple så skulle jag ta lite kanel på, sträckte mig efter burken som stod framme, hällde på halva tallriken innan jag tänkte fan vad gult det är? , jo men tjena, CURRY var la inte så fint att ha på äpplena va, hahah. Hann inte tänka överhuvudtaget. Så det var bara att slänga halva & äta halva. Där ser ni hur borta i huvudet man blir av att få i sig så lite mat. Men lite kul ändå, curry & äpplen?? hahaha.

Känner mig som världens mest asociala människa just nu. Vet inte vad jag gör egentligen? Har inte gjort nåt vettigt på hela dagen. Solen skiner & det är vaaarmt ute, men ändå sitter jag inne & säger hela tiden åt mig att plugga, men det går ju sådär alltså..
Trots att detta vädret är huuur härligt som helst, så för det med sig en gnutta ångest. Man ser hur alla klär ner sig mer  & mer med tunnare kläder, färre plagg. Tänka sig att det snart är sommar.. Så nu har man verkligen inte tid med något fail längre!

Men geeee mig dom benen tack..


Dagens intag 12/4

In:
Ca 3 äpplen -  120 kcal

Ut:
Stallarbete 120 min + 479 kcal

Totalt: - 359 kcal

TOOOOOPPEN! Fan vad trött jag är nu. Har ingen energi what so ever.. Har tonvis med plugg som jag borde ta tag i, men det får vänta ännu en dag. Nu äre chilla som gäller en liten stund, sen sooova.
Hoppas ni haft en bra dag finingar ♥



Kunna sola utan ångest? - JA TACK!

Igår var det hets för fulla muggar. Åt hamburgare, pommes & godis som jag spydde upp. No good..
Så hela gårdagen var fail. Idag startade jag dagen med lite chips, vad är mitt problem??

Ända fram tills nu så har jag varit inställd på att äta idag också. Men fan heller nu har jag ändrat mig.
Det är SOLIGT & härligt ute.. Så jag la mig ute på balkongen & solade & så tänkte jag bara, fan vad jag ser ut, jävla kossa,  är det såhär jag vill att sommare ska vara? Bättre på brännan när man är totalt missnöjd med sin kropp? NEJ. Då är jag hellre blek & nöjd än härligt solbrun & missnöjd. Fast i sommar vill jag ju självklart vara bruuun som en pepparkaka & älska min kropp.

Så jag gick in igen & nu sitter jag här & berättar för er att äppledieten drar igång igen! ;) Fortsätter dagen med äpplen & struntar i dom fucking chipsen som bubblar runt i min mage. Struntar i att jag är så jävla trött på äpplen & bara vill ÄTA. Nu är det stopp, igen. ryck upp dig nu, vafan.

Herregud, det är redan 11:e April, Maj står runt hörnet & bara väntar. & när maj har gått, då vet vi ju alla vad som väntar? Sommarmånaderna.. Jag VÄGRAR att inte ha nått mitt mål tills dess, jag väääägrar. Så nu jäklar lägger jag i en ännu högre växel & SKA lyckas.
KÄMPA NU TJEJER!

 

Kan som så kan vi, eller hur?!



Vad ska bli av denna dagen?

Igår tog jag mig faktiskt en ätdag. Blev grillad kyckling, lite potatissallad & lite godis. Helt okej ändå, men usch vad svullen man kände sig. Att få i sig riktig mat när man bara ätit äpplen i 3,5 dagar var lite ovanligt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig så oinspirerad till det mesta just nu faktiskt :S Orkar inte dra mig ut till stallet, orkar inte plugga, vill äta men det finns inget jag vill ha. Typiskt den känslan då man bara vill äta mer & mer bara för att man har tråkigt. usch.
Så jag vet inte riktigt hur dagen blir än. Har ätit ett äpple än så länge & vet inte om jag ska fortsätta med äpplen dagen ut, eller om jag ska äta. Sen så har jag bara 2 äpplen kvar & jag är ensam hemma hela helgen, & har ingen lust att gå till affären för att köpa ÄPPLEN.,  uuhhhh..
Kanske ska strunta lite i äpplena idag, eftersom att jag inte kommer kunna fortsätta imorgon då dom kommer vara sluuut? äsch jag vet inte!

vad vet jag egentligen...? vill ha mat.

Nä, jag tar mig en dusch nu. Så får vi se vad som händer sen!


Dag 4 ?

Hmm jag vet inte hur jag ska göra denna helgen. Jag är sjukligt trött på äpplen hahah..
Funderade på att ha en "unna mig" dag idag eller nån dag denna helgen, men jag vet inte?
Vågen har ju varit otroooligt snäll mot mig nu efter denna veckan :D Visade 3,9 kg minus, sen i måndags, HERREGUD? Känns ju mer än underbart. Dom jävla äpplena hjälper ju..

Asså, en grej, jag har inte skrivit här vad jag väger & det droppar ibland in kommentarer & frågor om hur mycket jag väger osv. Anledningen till att jag inte skrivit ut det är att jag hatar siffran som jag är på. Inte NÅGON vet vad jag väger, utan jag håller det för mig själv. Men jag loovar att skriva ut min startvikt & den nuvarande vikt jag har vid det tillfället som jag är nöjd med mig själv :)

Men iaf, frågan är om jag ska äta idag eller inte. Vet att allt kommer ju inte förstöras bara för att jag äter idag, men det bär emot ändå.

Förresten vet ni vad jag gjorde inatt?? Usch det bär emot att skriva det.. men inatt när klockan var typ 2 så fick jag nån snedtändning & åt KAKOR, jävla idiot säger jag bara.. Gick in på toaletten & spydde efteråt, ännu mer usch. Ajaaaa. Vågen visade inte negativt, utan minus idag iaf, men det kändes riktigt äckligt & dumt.
Men men, det är bakom mig nu :)

Nu kurrar magen som in i helvete. Har bara ätit en dl hackat äpple än så länge.

Åh jag vet inte hur jag ska göra denna daaaag.. Vad ska jag göra?
PUSS



Dagens intag 8/4

In:
Ca 2,5 äpplen - 107 kcal
2 koppar kaffe -  21 kcal
Totalt: 128 kcal

Ut:
Stallarbete 30 min + 118 kcal

Allt som allt: 10 kcal

GÖTT! Det härligaste är ju att jag lyckades stå emot sötsuget som har suttit breve mig hela kvällen.
Mamma hade varit på kexfabriken & köpt massa kakor. Typ baddare, remi, ballerina osv. "Det är bra att ha hemma & bjuda på om någon kommer på besök" . Jo men visst, tack för den frestelsen som kommer ligga i skåpen ett tag.. aja, stod emot idag iaf! Känns fint :)


Fan ta doooom

Men jävlar vad dumt att jag suttit här & precis kollat på Bella & Tyra show. & så var dom på en CHOKLADFUCKINGFABRIIIIIIK ! Marabou i mitt hjärta.
& fyyy helvete vad sugen man blev när man såg all choklad.. asså fan vad gott jag döör..

Det värsta av allt är att jag VET att det ligger choklad uppe i köket i ett av skåpen. Aaa men det var ju fint..

Hur ska jag klara av detta? haha dööda mig..

Dag 3

Dag 3 på äppledieten.
Jag ska väl inte säga att man är speciellt förväntansfull på de kommande måltiderna haha. Känns vääldigt tjatigt, redan nu, med alla dessa äpplen.
När jag äter så skivar jag alltid upp äpplet i små bitar, tärningar, stavar osv. Första dagarna hade jag kanel på, men nu är det sluuuuut. måste gå & köpa..

Men iaf, det är TRÅKIGT. Längtar efter att få käka nåt annat haha. Men jag ska självklart fortsätta ändå. Imorgon  var det sagt att det var sista dagen, men jag kaanske kör hela helgen ut, får se hur det blir!
Har iaf inte varit sugen på något annat speciellt.

Skinksallad står i kylen, fyfan vad gott det är. Det är typ hackad skinka, majonäs & lök. hahah men fan vad äckligt det lät när jag skrev ner det här, men loovar, det är asgott. & så vitt barkis till. Men nej, alla de ingredienserna är det som jag absolut inte äter i dagsläget & inte på en lång tid framöver heller. Men jag ska inte sticka under stolen med att den står i kylen & skriiiiiiker mitt namn..

Det är konstigt, det känns inte som jag gillar mat längre överhuvudtaget. Asså jag får sug efter typ onyttig mat & sånt som jag skrev där uppe. Men inget annat som lockar mig. Inget smakar gott.
Så det passar väl bra med denhär dieten för mig, att köra all-in på nånting i några dagar, sedan gå vidare till nästa sort osv osv. Aja vi får se.
För innan jag började med denhär dieten så åt jag bara för att få i mig maten, jag njöt inte alls, äckligt.

Men meeeeen =)
Fan vad jag babblar.. haha.
Nu ska jag dra en runda genom era bloggar & sen försöka plugga lite.
PUSS ♥


Dagens intag 7/4

In:
Ca 3 äpplen - 195 kcal
En kopp kaffe - 11 kcal

Totalt: 206 kcal

Ut:
Promenad 20 min + 93 kcal

Allt som allt:
113 kcal


Äppledagarna fortsätter :)
Blev inte så lång promenad, fick jätteont i hjärtat, så jag var tvungen att gå hem & lägga mig & vila. Gjorde sjuuukt ont.. Men nu är det bra igen iaf :)


TOP MODELS

SNYGGASTE FATIMA

 

SÖÖÖTASTE SALEISHA

NAIMA

TYRA

 

GUDINNOR


Dagens intag 6/4

Intag:
3 Äpplen - 252 kcal
2 koppar kaffe - 22 kcal

Totalt:
274 kcal

Ut:
Stallarbete 25 min + 102 kcal

Allt som allt: 172 kcal


Plus vatten & cigg.
Känner mig hääärligt tom i magen just nu & jag hoppas verkligen att detta kommer visa grymme resultat. :)


Back to normal!

Long time, no see..
Hade inte tillgång till internet på hela helgen & igår krånglade det sönder, men nu verkar det funka igen :)

Helgen var åt helvete. Åt som en kossa & var sjukt arg & irriterad på vissa i min omgivning. Vissa personer tål jag bara inte. Speciellt inte såna som slänger iväg kommentarer utan att tänka.
Tex när denna person fick en choladask, så tittar idioten på mig, skrattar & säger "haha titta nu slickar hon sig redan om munnen" , VAD I HELVETE är det för fel på människan? Jag gjorde INGENTING. Har aldrig i hela mitt liv tagit åt mig så otroligt mycket av en kommentar som denna. Blev så jävla arg så jag ville bara döda den feta människan som sa så. Men det var bara att härda ut resten av helgen tillsammans med denna idioten & andra i min släkt.
Hatar fan påsk. Idioti på hög nivå.

& sen har jag en sak att erkänna. Igår skulle vi ju börja med äppledieten ni vet? Gjorde jag det? - Nej.
Fail hela dagen som innehöll den festaste pizzan ever. Mådde skitdåligt & nu är det stopp, stopp, stopp med det.
Men idag har jag iaf börjat ordentligt! Än så länge så har jag ätit två äpplen & en kopp kaffe. Blir nog ett mål till sedan.
Känns oerhört bra att vara såhär tom i magen & känna att man inte proppar i sig massa onyttig mat. Bästa känslan!
Men eftersom att jag failade igår så kanske jag fortsätter med denhär dieten även efter fredag, beror på hur trött man blir på äpplen haha. Kanske kan byta ut mot nån annan frukt efter fredag, återstår att se :)

Hur har ni det? :)♥



Påskhelgen har startat..

Denna helgen så kommer jag inte att skriva ut dagens in-& uttag här. Just eftersom att denna helgen är som en enda stor måltid, fyfan. Varför måste alla högtider förknippas med massa mat & godis ? Stor fråga..
Aja, idag så har jag varit på påsklunch. Försökte att inte äta så mycket, men det är svååårt när alla sitter & frågar om man inte ska ta lite mer, blablabla.. så det blir svårt denna helgen. Imorgon är det nämligen en till påskmiddag & den sista (förhoppningsvis!!!) är på söndag. fyyyy jag orkar inte med mat hela dagarna.. ajaa

På måndag sätter jag & Latzia igång med äpplediet från måndag till fredag! 1-5 äpplen om dagen. Jag kommer lägga till kaffe, kanske lite pepsi max & cigg, inget mer :) Nån mer som är på? =)
Kommer kännas suuuperskönt efter denna helgen som bara består av mat, mat & mat.. Kommer må finfint med liten rening av kroppen, många kalorier som förbränns under dagarna & det kommer bli toppen!
Har ju lov nu också, så på måndag drar allt verkligen igång ordentligt! =)

Hoppas ni har en fin helg & har det så bra det går på matfronten. Failar ni - GLÖM det på måndag, det är fullt förståeligt att man blir iproppad massa mat pga att man inte orkar tjaffsa emot släkt & familj som undrar varför man inte ska ta några extra köttbullar, sill osv. Det är nästan det jobbigaste att behöva tjaffsa med föräldrar & släkt än att stå emot själva maten.
Men som sagt, måndag är en bättre fortsättning på livet, på många sätt :)
(Tänk på att nästa stora mat-träff  är inte förrän vid midsommar!! eller studenten då..;) )

PUSS !



Dagens intag 1/4

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Middag:
Lax - 199 kcal
Avokado - 168 kcal
Broccoli - 10 kcal

Kvällsmat (?) :
Kaffe med mjölk - 11 kcal
Chokladkaka - 201 kcal

Totalt: 678 kcal

Ut:
Stallarbete 87 min + 349 kcal
Promenad 71 min +332 kcal

Allt som allt: - 3 kcal

Heeeeeellloooooo darlings!! Mitt internet krånglade igår, så det blev ju ingen uppdatering, men hade väl en helt okej dag.
& idag är också, helt okej? Lite fail med kakan, men vafan, det är sååå mycket bättre än vad det varit de senaste dagarna över huvudtaget. Har varit så sjukt orkeslös till allt vad detta heter. Men nu känner jag att jag börjar komma på rätt väg igen (hoppas).
Tror faktiskt mycket på att när man väl börjar äta massa onyttigt så mår inte kroppen bra av det & huvudet påverkas grovt mycket. Jag har mått sjukt dåligt & varit trött i hela kroppen nu när jag haft fail, & då blir man sjukt opeppad på allt, oavsett hur många thinspobilder man kollar på! ;) Så det är verkligen en ond cirkel man hamnar i, när man väl tillåter sig själv att äta skit..
Jag mår så jävla bra när jag äter BRA mat hela dagarna långa & när jag rör på mig som jag ska, när jag känner att jag går ner i vikt mer & mer för varje dag som går, DET är ett lyckorus som slår alla sockerkickar i världen.
Så nu jäklar.
Fast en sak som är lite oroande inför denna helgen, det är påsk. Wtf, jag ska på påskmiddag både fredag, lördag & söndag.. splittrad släkt you know.. Men men, får försöka göra det bästa av situationen :)

Varit dålig på att läsa era bloggar nu det sista, hur har ni det?? Hur gör ni nu under påskhelgen? :)


RSS 2.0