Dagens intag 27/5

Frukost:
En halv dl lättyoghurt - 22 kcal

Kvällsmat:

7 små Finnkrisp - 140 kcal
En tsk smör - 76 kcal
Tomat - 17 kcal
Kaffe med mjölk - 10 kcal

Totalt: 265 kcal

Ut:

Stallarbete 30 min + 112 kcal

Allt som allt: 153 kcal

Ja idag har jag inte haft tid att äta, toppen. & nu är jag skitsur på allt & alla, trött som fan & aldrig får man vila. BLÄÄÄ. Håller på med den, FÖRHOPPNINGSVIS, sista uppgiften till skolan. Helvete om det inte blir godkänt, jag kommer dööööda någon då. Lärarna slänger ju upp uppgifter under näsan sista veckan, det är ju för underbart va? Not..
Men sov gott så ska jag vara mer positiv imorgon när jag FÖRHOPPNINGSVIS kan andas ut & ta studenten med gott samvete.. så jävla stressad.. fan.
Puss ♥


fail

Happ, en vecka kvar till studenten & jag har ätit somfan. Igår hade vi typ middag med hela klassen & där gick det inte att undvika mat, nej nej nej.
Igår åt jag ingen frukost, tog bara två allevo fibertabletter. Senare en dubbelmacka med kyckling & baconröra, 2 cheeseburgare, lite grillad kyckling & sallad, cider, vin, två mackor. Fail, fail, fail, fail. Ville bara få ut allt men kunde inte göra det eftersom att jag var med folk heela dagen. Usch för att lägga sig med ångest. & att börja dagen med ett ångestfullt besök på vågen är fan inte kul.
Frukosten idag blev mackor med korv & philadelfia ost på. Sen åt jag pommes frites & ketchup & ännu fler mackor. Spydde upp pommes friten & mackorna efteråt. Vad fan sysslar jag med?? Skämms somfan.

Äh, dagen har varit skit, nu får jag ta tag i mig själv & bete mig. failbloggen.com är detta just nu.
Nu ska jag läsa bloggar, sen plugga lite & gå ut på en promenad..


Update om dagarnas intag

Intaget i torsdags blev  Lättyoghurt, finnkrisp, skinka & kaffe med mjölk.

Igår var det typ avslutnings-fika i skolan. Jag var tvungen att ta en jätteliten bit tårta & lite cider, ville inte vara den enda som satt där & inte åt, medans resten av klassen åt. Sen utöver det så  blev det finnkrisp, en macka, skinka, kaffe & en stoor godispåse, vad hände där? Spydde upp mackan, finnkrispen & det mesta av godiset. Så imorse stod jag kvar på samma vikt som igår morse.

Idag till frukost blev det 4 finnkrisp, skinka, en macka, senap & några kakor. Kände mig verkligen kass när jag åt den mackan med skinka & senap, så efteråt ville jag bara spy. Det är inte sån mat jag vill äta egentligen.  Så då åt jag några kakor eftersom att jag visste att jag skulle spy. Fan vad sjukt det låter, men nu blev det så!

Så resten av dagen ska jag sköta mig ordentligt. Ska strax ut till stallet, promenera & så.
Men först ska jag läsa era bloggar! Hoppas ni alla har en fin dag ♥


Dagens intag 19/5

Frukost:
En dl lättyoghurt -  45 kcal

Lunch:
Kassler, lite potatisgratäng & grönsaker - ???

Middag:

Knäckebröd - 180 kcal

Under dagen - Föööör mycket pepsi max & cigaretter..
Japp, har stressat runt hela dagen idag. Så jävla mycket att göra dessa sista dagar i skolan, krångel med betygen & gud vet vad, fan asså.
Äcklig fettomat i skolan idag, men var tvungen att äta eftersom jag skulle vara i skolan från 9-17 dööööda..
Nu ska jag sova för jag är heeelt utmattad! Hörs imorgon, stay strong <3


Dagens intag 18/5

Frukost:
Lättyoghurt - 45 kcal

Lunch: -

Middag:
1 dl köttfärssås - 94 kcal
Knäckebröd - 140 kcal
Bregott - 27 kcal

Kvällsmat:

Knäckebröd - 140 kcal
Bregott - 27 kcal
Kaffe med mjölk - 14 kcal

Totalt: 487 kcal

Ut:

Promenad 20 min + 88 kcal
Shopping 60 min  + 189 kcal

Allt som allt: 210 kcal

Haha aa men fint. Känns konstigt att räkna förbrända kalorier genom shopping hahah. Men det tar ändå lite på krafterna att springa runt inne i Nordstan & trängas bland folk, prova kläder, spinga från affär till affär osv. haha. jaja.. Helt okej dag hursomhelst! Lite mycket knäckebröd kanske :S Men det är sååå gott. Knäckebröd med sesamfrön på, to die foooor höhö. Men imorgon blir bättre iaf :)

Såå söt bild:)


NU jävlar!!

Nu känner jag mig mer än redo att sätta igång ordentligt med allt igen. Jag har haft några dagar som vart halvbra. Visst, jag har inte gått överstyr. Men gillar ändå inte att äta halvkasst vs halvbra varje dag. Nä, nu ska jag fortsätta med att ha gryyymme dagar! Det är verkligen allt eller inget för mig. haha jaja.
& eftersom att jag vill sluta att spy upp maten så måste jag ha järnkoll på ALLT nu. Det betyder inget fail, inga äckliga kolhydrater & INGET godis & sån skit.
Nu är det endast TVÅ veckor kvar till studenten, herreguuud det är jag & paniken brevid varandra haha. Vill verkligen se som bäst ut den dagen. Så nu fan SKA jag klara av att gå ner.. 5 kilo på två veckor? Det klarar jag, nog?..  Jodå, det ska gå. Håller jag mig bara till min plan som inte innehåller socker, snabba kolhydrater, massa fett & ett intag som ska ligga under 500 kcal varje dag, så kommer det gå galant. Måste ut & röra på mig mer också, har varit dålig på det de senaste.

Har längtat efter denna kämpaglöden faktiskt, nu är jag mer taggad än nånsin,
LOVE THIS FEELING.




Gårdagens intag 17/5

In:
5 små finnkrisp - 100 kcal
Bregott - 67 kcal
Köttfärssås - 141 kcal

Totalt: 308 kcal

Ut:

Promenad 20 min + 88 kcal

Allt som allt: 220 kcal


Bloggtorka?

Som ni märker så är jag sjukt dålig på att uppdatera här. Bloggen är inte min största prioritet just nu. Jag har tusen saker att fixa innan studenten & så ska man klara av & ha ork till att gå ner i vikt också. Ah ni förstår, tiden räcker inte till..
Men ska ändå försöka komma in här & skriva hur det går för mig!

Just nu de senaste dagarna vet jag inte riktigt vad jag har sysslat med. Har ätit bra halva dagen, sen när jag äter middag  hemma så får jag ångest efteråt. Har spytt upp middagen typ 3 dagar i rad nu. ILLA. Vet inte riktigt hur jag ska orka hålla på såhär. Det var SÅHÄR nära på att jag berättade för mamma förut. Jag vill absolut inte att någon ska få reda på att jag håller på såhär, men samtidigt så vill jag bara att någon ska ta tag i mig, ruska om mig & säga åt mig på skarpen, för såhär pallar jag inte hålla på, det är inte okej. Det är fan löjligt, fyller snart 20 år & håller på på detta viset.
Så jävla klent.

Nu ska jag ut på promenad, puss<3

Humöret är på topp!

Kände att jag var tvungen att logga in här & skriva hur BRA jag mår just nu, av nån anledning :)
Allt känns helt underbart, fattar inte vad som flugit i mig haha. Jag är kilon ifrån en av mina målvikter men  redan nu känner jag mig toppenbra! Studenten är om några veckor & jag känner verkligen att jag ska ta tillvara på min sista skoltid som är. Håller på för fullt här hemma att planera inför studenten. Vilken mat som ska serveras, vilka kläder, skor, naglar, hår, ALLT. Tänk att det snart är slut, 14 år i skolan, holy craaap.
Men hur som helst, imorse när jag vägde mig så visade vågen en siffra som jag inte sett på läänge. UNDERBART.
Jag känner mig faktiskt fin & glad över att jag vet om att jag klarar detta bara jag ger mig an på det! Visst jag har kvar fett som jag vill ha bort & det ska bort. Men just nu idag känner jag mig fin :) Känns konstigt att säga så när man gått & nojjat över minsta lilla hur länge som helst.
Vi får inte glömma bort hur DUKTIGA vi är! Kämpar, kämpar, failar & reser sig & kämpar vidare. Vi är BÄST, glöm inte det angels :)♥

Men bara för att jag känner mig fin nu betyder inte att jag ska sluta gå ner i vikt. Jag vill gå ner mer & det ska jag göra! Kommer känna mig ännu bättre då! Bara för att man börjar tycka om sitt utseende mer & mer betyder inte det att man är heeeelt nöjd ;) Finns såna småsaker som man vil få bort & vill att vågen ska visa en lägre siffra.
Samtidigt så tycker jag inte att vågen gör mig rättvisa överhuvudtaget. Okej lite kanske, men folk som väger lika mycket som mig ser större ut än mig. Mina jävla muskler asså haha. Skyller på det höhö. ajaaa.
Nä nu ska jag sluta skriva. Måste plugga :)

Men idag är en bra dag! Trots att jag ätit smörgåstårta höhö. ;D


Dagens intag 9/5

In:
Frukost/Lunch:
Färskpressad apelsinjuice - 101  kcal
Omelett bestående av 2 äggvitor, en msk lök, en msk majs & två msk paprika - 50 kcal

Mellanmål:

Kaffe med mjölk - 11 kcal

Middag:
50 g champinjoner - 13 kcal

Totalt: 175 kcal


Ut:
Städning 112 min + 430 kcal
Dammsugning 10 min + 45 kcal
Promenad 31 min + 139 kcal
Ridning 20 min + 77 kcal
Stallarbete 113 min + 434 kcal

Allt som allt: - 950 kcal

BEHÖVER jag ens säga nåt?? Neeeej, vilken toppendag:) Nu har jag sonat för frossardagen jag hade igår höhö. Nu jäklar är jag igång igen :)



Update!

Okej, förlåt förlåt förlååt att jag är så seg med uppdateringern. shame on me..
Men skriver lite snabbt om de dagar som gått.

Fredags:
Åt en halv dl jordgubbskräm & ett glas pressad apelsinjuice, detta blev 108 kcal. Mer var det inte, woops. & så gick jag ut på kvällen så det blev en del alkohol.  Fick gryyyymmma "men hur mycket har du gått ner i vikt egentligen??!!"- kommentarer under hela kvällen, HÄRLIGT!!
På natten när vi kom hem så åt jag spaghetti & korv, fyllemat?? Gick & spydde upp det direkt iaf, usch.

Lördags:
Vågen visade minus idag, grymt najs!! Men jag var så sjukt bakis & mådde aaasdåligt, så jag låg i sängen nästan hela dagen. Var ute & förbrännde 320 kcal på en promenad bara, inget mer. Maten var åt helvete. Åt massa pommes frites & mackor hemma, spydde upp en del av det. Jävla skitdag var det igår iaf. Satt & deppade över en gammal kärlek som nu börjar blomma upp igen? Fattar inte vad som händer, det var jag som dumpade & jag som tröttnade. Men ändå kommer jag på mig själv med att sitta & lyssna på depp-kärlekssånger & tänker på hur det hade kunnat vara. Tror att jag tänker på han på detta sättet nu för att jag inte varit tillsammans med någon på ett tag nu, känslan av att man vill ha någon ligger där inne, men jag orkar fan inte leta tag i nån ny när man inte är nöjd med sig själv. Hur ska man kunna älska någon annan när man inte älskar sig själv?
Äsch, sommaren är snart här, sommarflirtarna kryper sakta men säkert ur sitt ide & i sommar ska man bara ha kul! Boyfriends skaffar vi till vintern när allt annat är trist & grått ;)

Idag:
SKA BLI EN BRA DAG.


Ögongooodis


Dagens intag 6/5

In:
Frukost:

En halv dl jordgubbskräm - 34 kcal

Lunch:
Isglass - 68 kcal

Mellanmål 1:
Pannbiff - 125 kcal
Gurka - 3 kcal

Middag:
Bulgur - 94 kcal
Kyckling - 62 kcal
Gurka - 3 kcal
Kaffe med mjölk - 14 kcal

Totalt: 403 kcal

Ut:
Promenad 21 min + 96 kcal

Allt som allt: 307 kcal


Hmm, känns väl inte direkt som nån toppendag, men heller inte dåligt. Ser nog illa ut bara för det blev så lite uttag idag, men men, så kan det gå ibland! Speciellt nu de sista veckorna innan studenten, så jääävla mycket att göra, herregud..
Förresten så fick jag väääärldens finaste smalkommentar idag! Från en kompis som jag inte sett på typ 2 veckor eller nåt. Det är inte ens lång tid, & jag har ju inte direkt skött mig så bra under dessa dagar, men tydligen så syntes det jävligt mycket. Hon kände knappt igen mig sa hon & överröste mig med komplimanger. Det är sjukt, jag tycker inte alls att det syns nån skillnad. Visst man kännmer väl på kläderna, men sååå jävla mycket är det inte? Man blir totalt blind.. Men härligt att andra ser det iaf, nu ska man bara komma till den punkten då man ser det själv & känner sig fin höhö ;)
Nu ska denna nattugglan strax sova, nattii:)



Helvetesdagar.. - NYA tag nu!

Ja, vart ska jag börja..?
I förrgår så åt jag mat som vanligt & vågen visade plus dagen efter. Igår åt jag McDonalds (????) , en pannbiff & lite godis. Idag visade vågen minus? Vadfan äre som händer egentligen? Hur i helvete kan man gå ner i vikt av att äta mcdonalds, en pannbiff & GODIS ? Herregud.. jaja men det var ju fint att vågen visade minus.
Tills för en stund sen då jag proppade i mig pommes frites, kyckling, ketchup &  bröd. Vad hände?? Efteråt kom ju självklart ångesten & jag kom mig själv att jag kan inte hålla på & äta såhär mer. Gick till toaletten & ville bara få ur mig allt & börja om dagen. Men det gick inte, det gick fan inte. Stod i 20 minuter & försökte, men inget kom upp. Så nu sitter jag här, helt äckligt proppfylld med äckliga fetter i mig. Mår förjävligt.

Det är fan maj & jag håller på såhär? Inte okej. Imorgon sätter jag igång ordentligt igen. Så som jag åt för någon vecka sen & tiden innan allt detta groova fail. Fan vad underbart det var. Att klara sig på lite mat, gå  & lägga sig hungrig & se hur man krymper mer & mer för varje dag. Den känslan hade jag inte tackat nej till, speciellt inte nu när det är sååå nära sommaren.
Nä, imorgon blir det fan nya tag!

& jag ber om ursäkt för att jag uppdaterat så dåligt, & när jag väl uppdaterat så har jag bara klagat, klagat & klagat. Nu jävlar ska jag bli duktig igen.





Dagens intag 2/5

In:
Korv, makaroner  & ketchup - 506 kcal (spydde)

Ut:
Cykling 10 min + 77 kcal
Promenad 70 min + 313 kcal
Stallarbete 125 min + 480 kcal

Totalt: -364 kcal

Den här jävla dagen slutade ju fint trots att jag har varit största PMSungen ever. Ajaa, hungrig som fan nu. Vill bara äta & äta, men vad tjänar det till? Inget blir bättre för man äter just nu. Så nu får det vara nog. Ska dra nåt gammalt över mig & hoppas att jag vaknar upp fräsch, positiv & med gott humör imorgon.


ARG

Hade en toppenkväll igår, trots fööör mycket alkohol & ett dåligt slut på kvällen. aja.

Nu idag så har jag rört på mig massor. Ätit en portion mat som jag spytt upp.. rökt som en idiot & varit jävligt ARG på allt hela dagen. Så jävla irriterad & bara arg.
Känns som inget går min väg & just nu så vill jag bara betala någon för att gå & handla upp hela chips & godisavdelningen i affären & komma hem med skiten till mig så jag slipper gå ut & skämmas. Hatar att köpa fettomat, hatar det. Hatar känslan när man äter det, äta upp något som växer till ångest i magen är fan ren idioti. Njuter ju inte ens av skiten man äter.
Men eftersom att jag är så suuur på allt idag så skiter jag i vilket, jag skiter i det. Orkar fan inte sitta här & tro att mitt liv kommer bli såååå underbart bara om jag går ner några kilo. Det är fan inte sant. Spelar ingen roll hur mycket jag väger, kommer fortfarande ha dendär äckliga känslan inombords att jag inte duger nån gång. Kommer alltid hitta saker att vara missnöjd över. helvete vad bitter jag är idag, jävla skit.

Happp det var dagens klagoanfall. dööör. Nu ska jag väl fortsätta att rota i köksskåpen efter något fett som jag ändå inte kommer vilja äta. jävla liv, vad sysslar man med? orka.

FÖRLÅT för detta sjukt negativa inlägg. men idag är fan inte min dag idag.

Dagens intag 1/5

In:
Chips, lite choklad, kaffe med mjölk & ett halvt äpple - 411 kcal

Ut:
Städning 35 min + 137 kcal
Cykling 31 min + 242 kcal
Stallarbete 80 min + 312 kcal
Promenad 45 min + 205 kcal

Totalt: -485 kcal

Det är MAJ!!! Helt galet ångestladdat hahah. aja vi får kämpa vidare :)

Min dag började ju dock åt helvete med att äta chips & lite choklad till frukost. Äre beach 2011 jag kämpar för eller? Nej nej NEJ. Fast slutsumman blev ju fan helt underbar idag ändå. Grymt :)

Fast dagens intag är väl inte direkt klart än. Ska ut ikväll igen & då blire alkohol.
Usch för alla kalorier, men jag har ju 485 till godo iaf haha :) känns iaf som det kommer bli en grym kväll!
Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa iordning mig :)
Hoppas ni har det TOPPEN! LOVE


RSS 2.0