Kämpa för att nå sitt mål :)

HEY ,
efter att ha varit sjuk i en vecka & legat hemma i soffan & bara existerat , så är jag nu astaggad till viktnedgång :) Känns som jag bara har ätit kolhydrater & godis hela tiden , usch äckligt .. Svullen till maxx! Redigt trött på det nu. Fast, mina finncrisp lever fortfarande med mig, varje dag! :D Love them..

Igår till frukost åt jag finncrisp med skinka, lättyoghurt med kanel, lite juice & en kaffe. Lunchen/middagen blev en liten burk tonfisk, lite sallad, gurka & tomat. Sen kaffe & på kvällen ett äpple!
Om man ska vara lite PK så är den menyn egentligen existensminimum. Men nu ska jag köra mitt hårdbantingsrace fram tills jag är nöjd med min kropp. Vet att det är grymt ohälsosamt att äta så lite som jag gjort under tiden jag gick ner som mest. Kommer inte gå tillbaka till att räkna kalorier så strikt som jag gjorde. Kommer ihåg i början, då ville jag äta 1200 kcal, sen drog jag ner det till 900 kcal, sen 700 kcal, sen 500 kcal & sen rätt som det var "Ät INTE fler än 300 kcal!!" . Man blir ju helt psykad..

Nä, nu får det vara lite kontroll på denhär bruden :)
Detta betyder alltså främst:
- Inga kolhydrater, såsom pasta, ris, potatis, bröd osv.
- Inget mer godisfrossande!!
- Ingen mer "skräpmat" ska få komma i denna kropp.
Då kommer jag absolut inte vara nöjd i sommar :)

Nu när man ändå vill detta så himla mycket så gååår det ju inte att faila. Usch, tänk i sommar om man inte klarat av att gå ner de kilo som man ville & inte är nöjd med sig själv alls. Kommer ju känna mig en aning misslyckad.. Sommaren är de månader på hela året då de flesta är som gladast, då pallar inte jag med att lipa över att jag är "för tjock", byta kläder ett tiotal gånger innan man går hemifrån osvosv.

Jag säger NEJ till en missnöjd sommar! ♥



RSS 2.0