Great night!

Älskade ni! Jag hade sååå kul igår & verkligen en toppenkväll!
Åt inte så mycket under dagen, tänkte på kvällen & alla flytande kalorier.. sen så hade jag knappt tid att äta, så det blev bara lite fil & sen kassler haha, toppen ju!

Men jag ska väl inte sitta här & leka duktig. Fick i mig waaaay to much alkohol igår, som vanligt! Tequilashottar, lakritsshottar, redbull/vodka, cider, vodka med sprite zero, vodka med powerking.. åh herregud vad det vände sig i magen när jag skrev den raden hahah.

Hade så sjukt roligt så jag tänker inte ens ha ångest för alla kalorier.
Det roligaste var ju att jag träffade på ett gammal ragg som är världens snyggaste, drygaste människa. :(   Men damn så nice han är, fast, been there done that;) hahah oops.

En grej som jag kunde skippat, FYLLEMATEN. Det är fan det värsta med att vara ute, att när man ska hem så är man så jäävla hungrig så det är inte sant. Blev en hamburgare.. fast sen efter att jag ramlat hem vid halv 4 så gick jag dirr till badrummet & stoppade fingrarna i halsen. Fyfan vad äckligt. Andra gången på två dagar jag gör det, USCH. Men denna gången så var det väl ändå lite förståeligt. Jag menar, all sprit som tumlade runt i min mage tillsammans me en hamburgare, usch?

Nu mår man väl som man förtjänar, hah, helt värt. Blir ingen bakismat idag inte! När jag vaknade förut så åt jag mina 2 dl lättyoghurt med kanel som vanligt, vilken bakismat va? haha. det gillas.

Nu ska jag läsa era bloggar & svara på era fina kommentarer, LOVE!♥


Bråttom!

Uppdaterar lite snabbt, har jättebråttom till en kompis. Vi ska nämligen ut ikväll. Hur ska det gå? Jag har inte druckit sen nyår & ah.. haha.
Men det blir sprit för mig, blandar med lightdricka, så får hoppas att intaget inte blir för högt. Har ätit vääldigt snålt nu på förmiddagen, får se vad det blir sen!
Hoppas ni får en fin fredag babes! ♥

Svar på kommentarer

Anonym - Bara undrar, hur gammal är du? :)
Svar: Jag är 19 år, fyller 20 detta året :)  

Anonym - vart köpper man vågar? snälla svara:)
Svar: Menar du vågar som man väger maten på eller som man väger sig själv på? haha. Men ah, Maxi har säkert båda sorterna. Eller typ Claes Ohlsson, Life osv. Finns väl lite varstans :)

fanny - Hej! Hur räknar du alla kalorier? hur kan du t.ex veta att du åt 348 kalorier kebabtallrik?
Det verkar så svårt att räkna ut det exakt...
Svar:
Jag räknar kalorier med hjälp av Matdagboken ! Jättebra sida som räknar ut ALLT man behöver veta. Hur mycket kolhydrater, fibrer, salt osv man får i sig. Räknar även ut hur mycket man gör sig av med i olika aktiviteter, superbra :)

Fortsätt gärna att ställa frågor, men lämna gärna en blogg så jag kan svara där & läsa era bloggar också! :)

Dagens intag 25/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 121 kcal

Lunch:

Kassler - 53 kcal
Minikeso - 58 kcal
1 tomat - 17 kcal

Middag:
Hamburgare - 218 kcal
Pommes frites - 307 kcal
Cocosboll - 206 kcal

Övrigt:
Dietorelle - 67 kcal

Totalt: 1047 kcal

Ut:
Städning 70 minuter + 295 kcal
Stallarbete 80 minuter + 350 kcal
Promenad + 98 kcal

Allt som allt: 304 kcal

Skötte allt sååå bra hela förmiddagen, sen kommer mamma hem med fettomat & jag var tvungen att äta det som alla andra åt, så aaah.. Skäms för att säga det, men efter att jag ätit den stora, äckliga hamburgaren, dom drypande, fettiga pommes fritesen  & den jäkla cocosbollen så fick jag sån ångest, min mage var såå uppsvälld & det kändes som jag skulle svimma. Fick sån huvudvärk pga sockerkicken.  Så jag gick & spydde upp allt, FÖRLÅT! Vet att det är såå dåligt att göra det, men usch vad jag mådde dåligt..
Men men, nu efter att mamma såg hur dåligt jag mådde rent fysiskt efter att jag ätit så vet hon nog om att jag inte vill ha sånt hädanefter!

Utöver den lilla incidenten så var det ett jävligt bra in- & uttag! Så jag får känna mig lite stolt över det istället för att tänka på hur äcklig jag var som gjorde som jag gjorde..


Dagens intag 24/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Bulgur - 123 kcal
Nötfärs - 52 kcal
Champinjoner - 3 kcal
Avokado - 98 kcal

Mellanmål:
Kaffe med mjölk - 9 kcal

Middag:
20 g kallrökt lax - 42 kcal
Minikeso - 36 kcal
Avokado - 130 kcal
Linfrön - 0 kcal (?)

Övrigt:
Popcorn - 87 kcal
Mörk choklad - 90 kcal

Totalt: 759 kcal

Ut:
Powerwalk på 20 minuter (haha) + 98 kcal

Allt som allt: 661kcal

Bra dag, om man jämnför med dagarna jag har bakom mig ;) Mamma tvingade i mig popcornen & lite choklad, hon hade gjort iordning så fint, så ville inte tacka nej till det. Men det gjorde inte direkt så mycket. Intaget blev lagom ändå :)
Dåligt med träning blev det iaf, ska göra lite på abslidern strax bara för det.
Men imorgon kommer det bli mycket bätte, det vet jag!
Hoppas ni haft en bra dag? :)



Kom igen nu, KÄMPA.

Aaa, denna veckan har inte varit så bra direkt. Eller ja, halva dagarna har jag varit duktig, sen har jag ätit skit på kvällen, varför, varför, varför? ...

Ajja. Nu är jag ledig fram tills efter helgen, så nu jävlar har jag tid för detta! Plugga, träna, äta bra & rätt, stallet osv. Nu SKA jag komma igång igen. Jag har haft min lilla ledighet här nu i ett par dagar, men nu är det slut på det & kommer inte äta sånhär skit som jag gjort nu, på flera, flera veckor. Nej nej.
Nu är jag i hårdträning & det känns FAB!


Varm & lättklädd sommar

En sak som precis slog mig nu när det är så jääävla mycket snö ute, var inne på en sida förut, minns inte vad den hette. Men där stod det iaf att vintern kunde hålla på till maj (!!!????), bara för att det kommer ta så jääävla lång tid för allt att smälta osv. men maj? omg..
iaf, pga detta så finns det risk för att det kommer bli en stor värmebölja i sommar.  & ni vet vad det betyder? - att man kommer behöva gå runt i så lite kläder som möjligt = visa mer hud. & jag tänker då inte gå runt i sommar & svettas som en gris & samtidigt känna mig äcklig med alla äckliga extrakilon.
Så ah, det visade sig att snön bär med sig lite motivation!

Idag har jag lagt helgen bakom mig & ska fortsätta kämpa. Ställde mig på vågen förut & fyfan. fyfan,fyfan,fyfan. Det var ingen trevlig upplevelse direkt.. Men som sagt, det är bakom mig nu. & nu ska jag kämpa hårdare än nånsin.

Ska inte bara kämpa med viktnedgången. Nu ska jag totalvända hela mitt liv.

Jag har hur mycket som helst att göra i skolan, både gamla uppgifter & inämningar som inte är klara, projektarbetet & alla nya saker som man får hela tiden. Så det ska jag verkligen ta tag i nu, först & främst projektarbetet.
Sen ska jag söka nytt jobb eftersom jag inte trivs på det jag har nu.
Min häst är sjuk, & sen när han är frisk & jag ska sätta igång honom så vill jag vara så lätt som möjligt så att inte han ska få gå runt & bära på mina extrakilon.. = MOTIVATION!

Nu jäklar!!



Tillbakaaa

Hallåå så, ville bara tala om att jag lever, så gott som iaf.

Haft en jättejobbig helg, ända sen i torsdags. Både med omgivningen & med maten. Kan ju säga som så att jag har inte räknat några kalorier dessa dagar iaf. & vågar inte ens ställa mig på vågen..

Precis läst igenom alla era bloggar & nu känner jag mig jättedålig! Ni alla är verkligen suuuerduktiga!! Som kämpar på såå bra. Så sitter jag här & känner mig helt uppsvullen & deppig..  kass är jag.
Men jag ska fortsätta med kaloriräkningen, träning & det nyttiga livet imorgon. Imorgon. Idag måste jag pusta ut efter denna helgen. usch usch.

Ska svara på era kommentarer & allt, senare i kväll, eller imorgon!
Men ni är jätteduktiga!! Beundrar er alla, verkligen :) Kämpa på gullungar ♥

Mhm!

Heej snyggingar!
Idag har jag jobbat heeeela dagen lång, från 07:30-16:00. & detta betyder att jag har GÅTT hela dagen, från hus till hus, fram & tillbaka, hit & dit. Så jag har fan träningsvärk i benen hahah. Verkligen varit igång hela dagen lång.

& i personalrummet så var det en som hade bakat världens stööörsta (& fetaste?!) tårta. Harreguud.. Vanlig tårtbotten, blåbär, vit choklad, grädde, ah fan vet vad det var i den mer. Var iaf vääärldens kaloribomb. Kände redan då hur ångesten greppade tag i mig när jag funderade på om jag skulle ta eller inte, hela dagen flashade förbi mina ögon & jag undrade hur jag skulle kompensera upp för denna fettma.. Men tog jag något? Nej! ♥ Kände mig såå stolt!
Sen vågade jag inte ta heller, för det har börjat världens lammkött på jobbet.. Så sjukt snygg så jag dööör, världens finaste ögon, såå gröna & intensiva. 1 år yngre än mig & jag hade inteee bangat.. mh, mh, mhmm.. hahah. Nä, det jag ville komma till var att jag inte ville äta för det kändes sååå fett & det kändes pinsamt att sitta där med kaloribomben i munnen & mannen med världens finaste ögon framför mig, kunde inte med att sitta & trycka i mig tårta då, fan heller, nejtack! Så tack för det ;)

Maten idag.. ah vad ska jag säga? Skötte det så jävla bra fram tills nu ikväll.
fuck my life vad jag failade.
Chips flög in i munnen, en kexchoklad simmar ÅTERIGEN runt i min mage & fan vet vad.
Aja. Tror inte att kaloriintaget blev så högt idag ändå eftersom jag rört på mig så mycket idag, med promenader, abslidern, utfall osv.
Men jag tänker inte lägga upp någon "Dagens intag" idag, kommer bara bli irriterad på mig själv när jag ser det här, allt är superbra & kalorisnålt på förmiddagen, sen kommer äckelkvällen med skyhöga siffror, så nää.
Tar en ny dag imorgon, varit många såna nu.. ha-ha. men jobb imorgon också, så det kan bara bli bättre ;)

Nu är jag så trött så jag dör. Ska läsa era fina bloggar, svara på kommentarer, för att sen röka & slänga mig i sängen & kolla på en film!

HA EN BRA DAG IMORGON NU! NI ÄR BÄÄÄST! ♥


Dagens intag 16/2

Frukost:
Lättyoghurt - 89 kcal
Blåbär - 29 kcal

Lunch:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Mellanmål:
En snickers - 279 kcal (Oooops...)

Middag:
Bulgur - 94 kcal
Pannbiffar - 107 kcal
Avokado - 84 kcal

Kvällsmat:
Kaffe med mjölk - 14 kcal

Totalt: 785 kcal

Ut:
100 fram&tillbaka på Abslidern, 8 minuter + 44 kcal
Promenad + 97 kcal
50 minuters städning + 207 kcal

Allt som allt: 437 kcal


Jappjapp. Lite tråkig lunch, annars helt okej dag :) Behövde dock dendär snickerschokladen. Fan det är ju bättre det än semla! Fettisdagen idag ju. Men jag tog mig ingen semla inte! Tycker det smakar såå himla fett i munnen, inte ens gott. Aldrig riktigt gillat grädde, inte heller mandelmassa för den delen.. lite glad för det faktiskt! haha =)


Tjaat

Jag blir SÅ irriterad när folk säger åt mig vad jag ska & inte ska göra. Hatar det. När jag blir tillsagd att göra något, som jag mår dåligt över, tex att plugga på saker som jag har efter mig, så slutar det ofta med att jag inte gör nånting. För jag vill liksom "gå emot" vad folk säger. Jag gör saker när jag vill, inte för att nån annan säger till mig.

Ännu jobbigare är det när folk klagar på det jag äter/inte äter. De senaste dagarna har folk märkt på mig att jag har gått ner i vikt (wohoo, självförtroende-boost!), men så börjar de sen klaga, speciellt de i min familj. "Ät inte så lite" , "du kan inte hålla på att tänka på vad du äter hela tiden" , "du kommer sluta i ätstörningar om du fortsätter såhär" , "det får inte gå överstyr" osv osv osv..
Min familj vet om att jag vill gå ner i vikt & visst, de stöttar mig i det så mycket det går. Men såå irriterande att höra tjat hela, hela tiden. Det är ju inte så att jag gör detta på ett ohälsosamt sätt? Jag äter 4-5 mål om dagen med max 3-4 timmars mellanrum, jag försöker röra på mig så mycket jag kan.
Så jag tycker inte att jag har något problem. Visst kan jag erkänna att det kommer bli tufft att trappa upp på kaloriintaget sen när jag nått min målvikt, & lite jobbigt blir det att sluta räkna kalorier, men det är ett senare problem som jag tar då.
Just nu vill jag bara gå ner i vikt så mycket jag kan inför sommaren, för att må bra. För jag kommer definitivt inte må bra i sommar om jag inte går ner i vikt. Jag mår såå dåligt av att ha extrakilon.
Så nu ska jag kämpa hårdare än nånsin! SKA klara det!



Gådagens intag 15/2

Såå, äntligen. Kom inte in på blogg.se på hela dagen igår, nåt knas..
Men lägger upp gårdagens intag nu iaf!

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Tomatsoppa - 45 kcal
Vitlök - 16 kcal

Middag:
En kycklingklubba - 92 kcal
1 dl bulgur - 94 kcal
4 cocktailtomater - 14 kcal

Kvällsmat:
Kaffe med mjölk - 20 kcal

Totalt: 370 kcal

Ut:
100 fram&tillbaka på Abslidern, 10 minuter + 55 kcal

Allt som allt: 315 kcal

Yes, det var det! Blev inte direkt mycket träning, men det gör inget eftersom kaloriintaget var så lågt..


Peppaaaa

Usch, hatar dagens intag. Men hets är hets & fail är fail. Bort med det nu.
Laddar upp nya, fräscha bilder istället.
Något att titta på efter en promenad, joggingrunda, efter några situps, efter den nyttiga måltiden som man känner sig såå uppfriskad efter, dagar då man känner sig uppsvälld,  ja, you name it! Vi kommer vara såå fina i sommar! <3
Nu ger vi gärnet tjejer! Jag har inte tid att sitta & ha ångest över att jag ätit skit, nu jävlar!
Beach 2010






Dagens intag 14/2

Det är verkligen med en klump i magen som jag skriver vad jag ätit idag, har verkligen proppat i mig mat & onyttigheter. Känns jätteäckligt, just eftersom jag ätit så bra den senaste veckan.
Men men, here it goes..

Frukost:
Fiberhavregrynsgröt - 65 kcal

Mellanmål 1:
Kaffe med mjölk - 28 kcal

Lunch:
Lättyoghurt - 89 kcal
Hallon - 20 kcal

Middag:
Lite av en kebabtallrik - 348 kcal = BIG FAIL

Kvällsmat:
Kaffe med mjölk - 23 kcal
Chokladbrownie - 176 kcal

Övrigt:
Plopp saltlakrits 50 g -248 kcal
En kitkat 45 g - 224 kcal

Totalt: 1221 kcal


Ut:
Stallarbete 45 minuter + 184 kcal
Skottat snö 40 minuter + 328 kcal

Allt som allt: 709 kcal

Ja, ni ser..?
Mamma hade köpt hem kebab, & fy vad äckligt det var efteråt. Åt inte upp hela, mindre än hälften. Men fyfan vad illa det smakade! Nu när jag ätit såpass nyttigt nästan hela veckan så får man i sig nåt sånt. Smakade skit, såå mycket SALT. Usch nä det var vidrigt.
Sen blev det fika med en bit av en chokladbrownie & kvällen innebar mer choklad.

Jag mådde verkligen skitdåligt efteråt. Min mage var upp&ner & jag började tom lipa så förbannad på mig själv som jag var.. Pinsamt att medge men så var det faktiskt.
Vet att man inte borde banna sig från att äta vissa saker. Men jag & kebab har ett förflutet tyvärr. Varje bakisdag & såå mycket kebab jag fick i mig under mitt senaste förhållande, äh det är fan inte lagligt.
Därför blev jag så arg på mig själv att jag åt det.

Men eftersom att jag ätit bättre än nånsin (innan idag), så vet jag nu hur illa det smakar. Mina smaklökar har verkligen ändrat tycke för viss mat.
Direkt efter jag ätit så kände jag hur mitt blodsocker steg upp till himlen, för att sjunka lika snabbt & det var väl därför jag var så grymt deppig förut.

Men jag tog mig ut & skottade snö i 40 minuter hahah. Sjukt jobbigt, speciellt när min kropp mådde så dåligt efter mitt matintag.

Men men, ingen mer sånhär skit nu kan jag lova. Jag vill inte äta sånt här, så det tänker jag inte göra er, promise.

Hoppas ni fina haft en bra dag ♥ Alla hjärtans dag idag ju..


Såhär har jag kännt mig idag, yes..

fail

Sämsta dagen..
Mår skit & känner mig helt värdelöst kass just nu.
Får se om jag uppdaterar senare ikväll, nu ska jag ut & försöka kompensera upp för den kalorichocken jag fick i mig förut, känns skitäckligt.

Hoppas ni mår bra, svarar på era kommentarer senare♥

Varning för deppinlägg..

Usch vad sur jag är nu.
Igår när jag vägde mig så räknade jag ut att jag gått ner totalt 2,3 kg på denna veckan, wohoo!
MEN, så ställde jag mig på vågen idag, vad står det? jo, 0,5kg upp..
Varför varför varför? Hoppades på att det var för att jag åt popcornen ganska så sent på kvällen igår & drack massa vatten innan jag la mig.

Så jag åt frukost bestående av gröt, drack två glas vatten, lite kaffe. Sen efter en stund ställde jag mig på den jävla vågen igen. Ja men det var ju kul, då står det 0,8kg plus.. Vet att det är för jag hade mat i magen då, men fan vad det förstörde motivationen.
Här kämpar man hela gårdagen, stod emot CHIPS, CHOKLAD, PIZZA, som tack får man ett halv kilo extra på sin kropp, great..
Jag som var såå glad, peppad & stolt över mig själv igår när jag har gått ner 2,3 kg på en vecka. Så är nästan ett helt kilo tillbaka?
Fatta inte, har fan skött maten perfekt de senaste dagarna.

Jaja. Just nu vill jag bara äta mer. Vanliga söndagsångesten som smyger sig på..
Får väl se vad dagen har att erbjuda. wish me luck...


Dagens intag 13/2

Frukost:
Lättyoghurt - 89 kcal
Frysta hallon & blåbär - 30 kcal

Lunch:
Tomatsoppa - 45 kcal
Vitlök - 12 kcal
Broccoli - 14 kcal

Mellanmål 1:
Äpple - 62 kcal

Mellanmål 2:
Äpple - 62 kcal

Middag:
Räkor - 109 kcal
Avokado - 168 kcal
En halv äggvita - 8 kcal

Övrigt:
Popcorn - 225 kcal

Totalt: 824 kcal

Ut:
Ridning 45 minuter  - 184 kcal
Stallarbete 1 timme - 246 kcal (Jag & Novemberonsdag bestämde oss för att räkna stallarbete som städning ;) Man rör sig hela tiden & är faktiskt en ordentlig workout:) )
Promenad 30 minuter  - 123 kcal

Allt som allt:
271 kcal


Helt okej. Var såå sugen på att äta något nu på kvällen, så det fick bli popcorn. Bättre än all choklad, chips & dipp vi haft hemma idag iaf! Så jag är nöjd med dagen :)


Dagens fråga

Nu har jag fått i mig mat & gjort iordning mig för att dra ut till stallet & greja med hästarna! :)
Slänger in en dagens fråga så jag har nåt att läsa när jag kommer in (;

Är ni nöjda med erat utseende utöver det att ni vill gå ner i vikt?


Svar på anonyma kommentarer

Kajsa om Vägning:
Vilken sida använder du dig utav för att se exakt hur mycket du tar in?:)


Svar: Använder mig av Matdagboken.

klara om Leggins;):
Hej tycker du är jätte duktig som verkligen går in och satsar så på din viktminskning, men jag har bara en fråga, vad ligger ditt BMI på? För det verkar inte som att du är så tjock som du själv tycker du är.
Lycka till:)


Svar: Tack så mycket! Jag tycker inte om att gå efter BMI, just eftersom att det inte tar hänsyn till hur mycket på kroppen som är fett respektive muskler. Muskler väger mer än fett, & är man som jag & har väldigt starka muskler, främst på ben & armar, så ger den inte rättvisa överhuvudtaget.
Men ja, jag behöver gå ner i vikt om man går efter BMI. :) Så det är ingen förvrängd självbild på mig alls, utan jag är medveten om vad jag gör. :)

LInda om Dagens intag 3/2:
Hej! ett kalori intag på 600 kan inte vara riktigt bra för kroppen under en längre tid! har under hela mitt liv tränat och är super nöjd med min kropp! äter 2500 kalorier varje dag och går ner mer i vikt än vad jag går upp! så börja äta rätt i stället :) så löser sig det mesta det är allt små ätande ! jag började räkna kalorier ett tag och detta slutar ofta i kaos för många! ett tipps ät mer rör på dig mer ! promenera 1 timme ca 1 mil så förbärnner du dom där kalorierna lika snabbt så ät mer tjejen :) du kommer vara nöjd en då!
// Linka


Svar: Jag vet att det inte är bra att äta så få kalorier i längden, speciellt eftersom att det kommer vara rätt jobbigt att gå tillbaka till att ha ett "normalt" kaloriintag sedan när jag nått min målvikt.  Men just nu så klarar jag av dagarna med så få kalorier som jag får i mig. Jag känner mig stark som kan kontrollera hur mycket jag sätter i mig & att jag sedan märker skillnad på vågen dag för dag är så himla skönt, eftersom jag alltid vill att allt ska gå snabbt, tålamodet är inte på topp alltid ;)
Sen så äter jag 4-5 mål om dagen med MAX 3-4 timmars mellanrum, just eftersom att jag inte vill att kroppen ska ställa in sig på svält, då allt man får i sig omvandlas till fett istället för energi. 
Anledningen till att det blir väldigt kalorisnålt är att jag äter så mycket frukt & grönsaker. Så jag går ju aldrig hungrig, förutom på kvällen, eftersom att jag försöker att inte äta något efter 18:00 :)

Anonym om Dagens intag 11/2:

Är du medveten om att man förbränner ca 30 kcal per kilo man väger en dag då man inte tränar, eller ens rör på sig? Alltså om man väger 60 kg förbränner man 1800 kcal(60x30)!
Sluta ät så lite, det är inte bra för dig. Du är sjuk, sök hjälp och lev livet istället! Det är du värd :)


Svar: Yes, jag är medveten om det! & svaret ovanför är ungefär samma svar som på denna frågan. När jag gått ner till min målvikt & fått bort alla extrakilon så kommer jag sakta men säkert att dra upp på kaloriintaget igen, samt träna ännu mer så att jag kan hålla kroppen i den form jag vill ha.
Sen att säga att jag är sjuk & behöver söka hjälp tycker jag är lite att ta i. Jag anser inte mig själv vara sjuk. Visst kanske jag har ett lite taskigt förhållande till mat just eftersom att jag vet hur mycket onytta det kan göra om man stoppar i sig för mycket & är överviktig.
Men just nu vill jag bara få bort alla extrakilo, & när jag fått det, så kommer jag aldrig mer vilja gå upp dom igen, men jag kommer ju inte äta såhär lite hela livet, utan jag kommer kunna unna mig saker sedan ändå :)
Så jag anser inte mig själv som sjuk. Frisk som en nötkärna & försöker bara att gå ner i vikt! :-)



Glad morgon!

ÅH. Vägde mig precis & vågen är riktigt snäll mot mig!
Inatt låg jag & tänkte på att jag skulle ha en "unna-mig-dag" idag, men nu när jag ser resultatet på vågen så tänker jag inte ha det. Ska kämpa somfan idag, speciellt med träningen. Fan vad härligt!!

Känner mig superpeppad nu.
Tänk vad bra det går nu, tänk vad jobbigt vi har haft med diverse sötsug & sug på allt onyttigt, men är det värt det? Är det värt det att gå runt i sommar & behöva dölja sin kropp för att man inte är nöjd med sin spegelbild, bara för att man ger vika för svensson svensson livet & sitter hemma & kollar på melodifestivalen & kränger chips, godis & cola? -  Nej!, det finns mycket som jag vill ha bort från min kropp, & jag märker redan nu att jag är på god väg.

Kämpa nu flickor! Vi klarar detta♥


Dagens intag 12/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Stekta champinjoner - 44 kcal
Vitlök - 8 kcal

Mellanmål:
Kaffe med mjölk - 15 kcal
Lite mörk choklad - 134 kcal

Middag:
Lite tonfisk - 72 kcal
Paprika - 8 kcal
Purjolök - 1 kcal
Tomat - 5 kcal
Isbergssallat - 3 kcal

Kvällsmat:

Kaffe med mjölk - 21 kcal

Totalt: 400 kcal

LÅGT. Inte orkat röra på mig någonting idag, varit så trött & dan.
Fram till middagen var jag rätt pigg, sen när jag väl skulle äta så fick jag knappt i mig något, kändes äckligt & var inte sugen på mat överhuvudtaget.
Men men, det ger väl resultat på vågen det också ;P

Har faktiskt brutit mitt löfte & vägt mig varje morgon denna veckan. Varför vet jag inte, men den har gått ner lite varje dag iaf :) Skriver ut den totala summan på söndag!

Nu har jag precis kollat på Moulin Rouge, världens finaste film :) Hoppas att man får uppleva sån kärlek som dom har, nån gång i livet..
Nu ska jag nog lägga mig & kolla på nån mer film!

Hoppas eran dag varit toppen, det förtjänar ni, så duktiga allihopa! ♥


Trött i kroppen nu

Alltså, jag har verkligen ingen matlust överhuvudtaget just nu. & det känns verkligen i kroppen att kaloriintaget har varit lågt idag, inte fått i mig så mycket energi så att säga..
Så nu känner jag mig väldigt yr & helt svag i hela kroppen.
Men jag mår dåligt när jag äter, kan knappt få ner något nu. Vet inte riktigt vad det beror på. Antar att min magsäck har krympt väldigt mycket denna veckan, bra är väl det, men känns jobbigt att må sähär.. :b

Jaja, jag ska kolla på film nu, svarar på era kommentarer sen ♥


Svamp - kalorisnålt & gott!

Svamp har väldigt lågt energiinnehåll, därför är det väldigt bra bantarmat!
Många säger att det är nästan helt meningslöst att äta svamp pga att man inte får någon energi alls till kroppen, utan det brukar mestandels användas till utfyllnad i maträtter.

Trots detta så gjorde jag min lunch idag på champinjoner.
Stekte 170 gram, som bara är 44 kcal! Sen så stekte jag även lite schalottenlök tillsammans med dom & kryddade med svartpeppar. Tog lite ajvar relish till & efter så var jag faktiskt väldigt mätt!
Vet inte om det är pga att min magsäck har krympt så mycket, eller all svartpeppar jag tog på. Blir faktiskt mättare, ju mer krydda jag har på maten. För det känns så starkt & mäktigt med kryddor!

Så kör på svamp, slösa med dom i grytor, soppor eller varför inte dippa :)


Champinjon & kantarell

Bruten vana

Idag är det fredag.
För några månader sen så betydde fredagkväll antingen att man satt hemma, själv eller med kompisar & tryckte i sig allt vad godis, chips, läsk & fet mat heter..

Eller så förberedde man sig inför en utekväll i stadens hjärta.
Förfest med chips, godis, nötter, dippsåser, söta drinkar & shottar för att sen fortsätta kvällen inne i stan  tillsammans med alldeles för mycket alkohol.
Att vakna upp dagen efter med ångest var en rutin på både lördagar & söndagar.

Jag har inte druckit en enda droppe alkohol på hela 2010, & det känns superbra!
Det är ju inte så att jag är nykterist på heltid, eller ja, just nu är jag nog det faktiskt! För det  är så jäkla mycket onödiga kalorier i alkohol, som jag inte behöver i mig när vi är endast 4 månader från sommaren!

Jag vill inte att vinterns festkvällar ska synas på min kropp i sommar, så att säga ;)


Dagens intag 11/2

Frukost:
Fiberhavregrynsgröt, med kanel - 130 kcal
Ett skivat äpple med kanel - 30 kcal

Lunch:
Tomatsoppa - 90 kcal
Vitlök - 16 kcal
Broccoli - 12 kcal

Middag:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Kvällsmat:

Ett skivat äpple med kanel - 62 kcal
1 stor morot - 68 kcal

Totalt kaloriintag: 497 kcal

Ut: Simning - 500 kcal


Gick nääästan minus idag. 3 ynka kcal blev det som slutresultat för dagen ;p
Det känns bra! Men samtidigt så blev det lite dåligt med mat idag igen tyvärr. 
Har ingen fantasi kvar till bra mat! Eller ah, orkar inte göra nåt bra.. Så det blev ju soppa idag igen.
Middagen.. yoghurt? inte direkt nån middag, men det ser fint ut på pappret att ha gått nästan plus minus noll i kaloriintaget.

Känner redan nu att jag är väldigt yr & tung i huvudet. Huvudvärk.
Men men, ska dricka massa vatten nu & ta en alvedon så får vi se sen :)
Hur har ni haft det idag? :)


Kaloriräkning!

En del som har frågat idag, jag räknar mina kalorier på Matdagboken :)
Har även skrivit ett inlägg om det HÄR.


Leggins;)

Innan jag började gå ner i vikt så bytte jag alltid om till mjukisbyxor när jag kom hem. Just för att det är så skönt & man kan skylla på "att det är byxorna som är för stora" när man tittar i spegeln & tycker att man ser stor ut.
Men nu så tar jag alltid på mig leggins istället, så varje gång jag går förbi en spegel så ser jag exakt det jag vill ändra & blir påminnd om varför jag kämpar med detta. :)

Jag har mer fett än vad jag vill ha på mina ben. Sen har jag väldigt starka lårmuskler pga ridningen, & de vill jag faktiskt få bort en del av. Just eftersom att jag tycker det är sjukt mycket snyggare att ha ett par slimmade ben, än ben som ser "buckliga" ut pga musklerna. Är väl till viss del mer hälsosamt att ha muskler, men eftersom att jag är  så ser det väldigt oproportionerligt ut...
Är väl inte direkt så lätt att få bort muskler, men antar att det inte kommer se lika fult ut när jag får bort lite mer fett från dom :)


Stjärnornas knep

Här är stjärnornas knep för att hålla vikten!

Angelina Jolie knaprar på frukostflingor när hungern blir för svår. Favoriten heter Cheerios.

Kate Moss bränner kalorier genom ridning.

Victoria Beckham hoppar studsmatta varje dag. Tio minuter på den är lika effektivt som att jogga i en halvtimme. Dessutom gör hon 200 situps tillsammans med maken David varje kväll innan de går och lägger sig.

Geri Halliwell badar i iskallt vatten i förvissningen om att det stärker muskler och hud.

Sandra Bullock
är en hängiven bergsklättrare. Superbra för smidighet och styrka.

Cameron Diaz surfar och tränar kampsport. Dessutom kickstartar hon sin ämnesomsättning genom att äta en stor portion mager kyckling – till frukost.

Jennifer Lopez
hemlighet är att äta lite, ofta och nyttigt. Åtta minimål hinner hon med på en dag.

Catherine Zeta Jones äter stekt ägg och bacon till frukost. Och majonnäsen måste vara hemgjord. Inga lightvarianter för Mrs Douglas.

Naomi Campbell skyr vete som pesten, eftersom hon anser att det framkallar celluliter.

Madonna tränar balett för att hålla kroppen i toppform.

Sarah Jessica Parker behåller sin minimala midja genom att promenera, cykla och köra inlines.

Källa : http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article346173.ab


Hur många sockerbitar?..

Hur många sockerbitar innehåller våra vanligaste drycker?
  • En Coca cola 10 sockerbitar
  • En juice 10 sockerbitar
  • En milkshake från McDonalds 19 sockerbitar
  • Ett glas mellan mjölk 3 sockerbitar
  • Redbull ger dig inte bara vingar utan också 8 sockerbitar
  • En mer 2,5 dl 7,5 sockerbitar
  • Vitt vin är något mindre, röttvin är något mer sockerfattigt bara två sockerbitar per 33 cl
  • Ett glas öl 3,5 sockerbitar


Wohoo!

Hej alla fina! ♥
Nu känner jag mig faktiskt  duktig! Åkte till simhallen tidigt imorse & simmade 60 längder!
Det var mest gamlingar där, som tur var! Sen var där en ful tjej utan ögonbryn som gav mig bitch-blickar hela tiden när vi simmade förbi varandra.  ahha, tycker inte att hon hade råd att ge ut såna blickar med tanke på hennes utseende, haha förlåt..
Jaja, men sen åkte jag hem & åt frukost! Havregrynsgröt, äpple & massa kanel :)

Nu ska jag chilla i soffan lite innan jag börjar plugga eller går ut till stallet :)


Snart läggdags !

Imorgon är jag som sagt ledig. Men det blir ingen sovmorgon för mig inte!
Ska gå upp tidigt & åka till badhuset vid ca halv 8. & jag hoppas såå innerligt att det bara är gamlingar där vid den tiden!  Blir lite nervös faktiskt, hoppas att man inte träffar på någon man känner..

Sen kommer dagen fortsätta full med träning! Simning, promenader, ridning & den dagliga vardagsmotionen!
Kommer bli riktigt skönt, för jag vet att jag inte kommer faila imorgon. Just eftersom att man känner sig så duktig efteråt & kommer inte vilja förstöra det med att äta massa skit. Så jag ser verkligen fram emot morgondagen, fakiskt!

Nu börjar klockan bli mycket.. ska kolla färdigt på nip/tuck & sen hoppa i säng & få några timmars sömn iaf :)

Hoppas att ni alla får en bra dag imorgon! Kämpa på ♥

Vi i sommar ;)


Dagens intag 10/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:

Tomatsoppa - 68 kcal
Vitlök - 4 kcal
Broccoli - 14 kcal
Lite mörk choklad - 56 kcal

Middag:
Tomatsoppa - 55 kcal
Vitlök - 8 kcal
Broccoli - 12 kcal

Kvällsmat:

2 dl stekt nötfärs -  192 kcal

Totalt: 498 kcal

& jag veeet att jag är tråkig som äter samma middag som lunch ;) Men jag hade verkligen ingen fantasi till att göra något annat, sen är det såå gott med tomatsoppa! Pressar alltid ner en vitlöksklyfta i, så det blir suuupergott!


Det går neråt..

Btw, jag kunde inte hålla mig från vågen idag.
MEN, det var ett positivt resultat..

Minus 0,8 kg sen i söndags :)
Numera ska jag vara nöjd med det lilla jag går ner från vecka till vecka, det är ju trots allt de små kilo som kommer visa grymt resultat i slutändan! ♥


Tänk framåt tjejer! <3


Tvungen att skriva av mig..

Usch. Jag har så sjukt mycket att göra nu, så jag håller på att gå under.
Är så otroligt trött i hela min kropp & min hjärna går på högvarv bara för att jag hela tiden tänker på allt jag har att göra.

Denna bloggen blir som en sorts avlastning. Eftersom att det just nu känns som om matintaget är det enda jag kan kontrollera helt själv & göra på bästa sätt.

Jag har ett halvår kvar i skolan, en miljon uppgifter att göra, projektarbete, hur ska jag klara av detta?
Sen har jag mina två fina hästar på det, man ska orka ta sig ut varje dag & prestera bäst, även där.

Många dagar får jag kortslutning som bara slutar i att jag sitter hemma & skiter i skolan, sitter hemma & räknar mina kalorier, tränar & försöker klara av åtminstone detta. För just nu så känns det rätt värdelöst annars.

Usch.

Dagens intag 9/2

Frukost:
Havregrynsgröt - 104 kcal

Lunch:

1 dl fullkornsris - 82 kcal
Kyckling - 99 kcal
Gurka - 13 kcal

Mellanmål 1:
Tomatsoppa - 90 kcal

Mellanmål 2:
Kaffe med mjölk - 8 kcal

Middag:
40 g lax - 84 kcal
Avokado - 98 kcal

Totalt: 578 kcal

Härligt!
Men mådde jättedåligt när jag åt middag, höll på att spy upp maten jag fick i mig. Jätteäckligt..
Annars var det bra!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig & sova tror jag. Sovit så himla dåligt de senaste nätterna så nu är jag jättetrött.
Hoppas på en fin dag imorgon ♥


Nu är jag positiv igen!

Tjoo brudar!
Nu har jag bestämt mig för att försöka sluta klaga i denna bloggen, & om jag ska göra det, så betyder det att jag inte får faila nåååt! Så det ska jag verkligen, verkligen köra på nu, börjar med denna veckan.
Dagen än så länge har gått bra, & så ska den förbli :)

& hör på detta då..!
På torsdag ska jag åka till simbadet tidigt på morgonen & SIMMA. Hör ni eller??! Jag HATAR att visa mig i bikini offentligt, så vad har flugit i mig?? haha. Nä men, jag läste att om man simmar i en timme så förbränner man  505 kcal! & det är ju galet bra! Så jag ska faktiskt göra det. Åker dit tidigt på morgonen så är det inte så mycket folk där, hoppas jag...
ojojoj vad har jag gett mig in på, haha...

Men nu ska jag kolla på lite bilder i min fettomapp (haha), för att sen göra en god & nyttig middag!


Dagens intag 8/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Tomatsoppa - 81 kcal
Kaffe med mjölk - 8 kcal

Middag:

Wokade grönsaker, stekta i rapsolja - 60 kcal
Räkor - 42 kcal

Kvällsmat:

Lite potatismos med ketchup - 135 kcal
Mörk choklad - 107 kcal

Totalt: 522 kcal

Jaaao, Blev kalorisnålt fram till kvällsmaten, ja ni ser.. :P Men intaget blev inte så dåligt idag ändå.

Har ni haft en bra dag? :)


Fuck sundays & mondays

Jahaopp. då sitter man här igen & väntade sig att det skulle bli en bra måndag, men nej nej, det är det sista det är.
Sockersuget är här även idag & jag skulle kunna döda för en choklad just nu.
Jag har gjort allt för att motverka detta. Jag har fått i mig krom, borstat tänderna, hällt i mig massa vatten, ätit soppa. Vad mer kan man göra?
Fffffff.


Söndagar & måndagar är fan så jobbiga.
Söndagar är jobbiga bara för att man varit duktig större delen av veckan & speciellt helgen. Sen så känns det så tomt på söndagen, när man inte ätit nåt onyttigt. Jag är inte van vid det, innan jag började att räkna kalorier så åt jag godis, speciellt choklad, nästan varje dag! Det är helt sjukt. & nu äter jag inget. Visst, nåt fail nån gång med en kexchoklad. Men inte annars.
Måndagar är jobbiga bara för att man har kvar ångest från söndagen & tänker att "nu jäävlar ska denna veckan bli bra, INGET fail överhuvudtaget!" , det känns som att det blir för mycket press på en & jag som hatar måndagar förövrigt blir totalt deppig..

Sen har mina måltider bliit helt fucked up idag också. Eftersom? Jag försov mig till 15:00 , fattar ni?? Shit det är SJUUKT. Somnade väldigt sent & sen så vaknade jag på morgonen flera gånger men jag var såå trött, så jag somnade om igen hela, hela tiden..

Ah men ni ser? Det är en jävligt dålig dag för mig. Vet inte vad jag ska göra åt detta. Vill sova bort denna dagen men det går ju inte. ha-ha.. plugga borde jag göra. men orken är som bortflugen.


Jisses, sen när blev detta en klagoblogg..??
hoppas ni har en bättre dag än mig <3

Dagens intag 7/1

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Lättyoghurt - 89 kcal
Osockrade hallon - 20 kcal
Kaffe med mjölk - 14 kcal

Mellanmål:

Pressad apelsinjuice - 126 kcal
Skivat äpple med kanel på - 62 kcal

Middag:
Kallrökt lax - 136 kcal
Avokado - 163 kcal
Tomat - 7 kcal
Purjolök - 2 kcal

Kvällsmat:

Kaffe med mjölk - 11 kcal

Totalt - 719 kcal

MEN, listan är inte slut än. Failade sönder på kvällen & fick antagligen i mig över 300kcal till..
Inte ens värt att skriva här vad det var för det är så jävla äckligt, känner mig som skit fyfan.

Men vad ska man göra åt detta nu liksom.. hade man kunnat gå tillbaka i tiden så hade det varit fint!

Nä fan, säger återigen att det är en ny dag & ny vecka imorgon, så då jävlar kör vi på som vanligt igen utan fail ;)

USCH, nu ska jag försöka sova av mig denna äckliga måltid & vakna upp ny & fräsch imorgon igen!
Känner mig helt yr i skallen av socker- & fettkicken jag fick :S åh..


The big NO-NO

Allt som är "förbjudet" vill jag äta. allt allt allt.

Har varit sugen på choklad heeeeela dagen lång.
Svenska lantchips, fiffan så gott det hade varit.
Subway, ÅH jag skulle kunna döda för en sub.


Varför får jag alltid såna här söndags-cravings?

Söndagar är meningen att det ska vara en lugn dag för mig.
På söndagar har jag mitt enda möte med vågen på hela veckan,
& då är det meningen att jag ska gå runt i ett lyckorus hela dagen,
bara för att jag gått ner & känner mig fräsch.
Men nejnej, denna dagen blir jag istället besviken på mig själv,
för att jag bara gått ner 1,4 kg på 9 dagar?
Egentligen är det inte dåligt, verkligen inte..

Men men, det har vart en dålig & tråkig dag, känner mig onyttig & vill ha choklad.


Vägning

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att gå & väga mig.
& den visade 1,4 kg minus.

Visst är jag glad för alla kilon som åker av mig, men jag kunde inte hjälpa den lilla känslan av besvikelse på att det var så få kilo på 9 dagar.
Man ska väl inte vara girig.. Det är bättre än om att jag hade stått still!
Äsch jag ska inte klaga mer nu, lite har jag blivit av med iaf!

Imorgon börjar återigen en ny vecka fylld med mål, prövningar, medgångar, motgångar & längtan efter dendär kroppen vi alla vill ha, STAY STRONG tjejer!


Dagens intag 6/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal
Kaffe med mjölk - 8 kcal

Mellanmål 1:
Äpple - 84 kcal

Middag:
Tomatsoppa - 112 kcal
Gurka - 4 kcal
Tomat - 14 kcal
Vitlök - 8 kcal

Kvällsmat:
Champinjoner - 20 kcal
Rökt skinka - 58 kcal
Gurka - 4 kcal
Rödlök - 4 kcal

Totalt: 405 kcal

Uttag:
1 timmes ridning, dressyr - 256 kcal
Promenad 1 timme - 299 kcal

Förbränt: 555 kcal


Haha, vaaaaad hände? Missade lunchen för att jag hade så mycket att göra ute i stallet.
Så idag har jag alltså förbränt fler kalorier än vad jag stoppat i mig, Det ser fint ut :)

Hoppas ni haft en fin dag<3


Stay strong<3


Dagens intag 5/1

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:

Grillad kyckling - 190 kcal
2 msk potatissallad - 60 kcal
Gurka - 3 kcal
Tomat - 7 kcal

Mellanmål 1:
Kaffe med mjölk - 8 kcal
20 g kexchoklad - 103 kcal

Middag:
Räkor - 84 kcal
Gurka - 4 kcal
Tomat - 14 kcal

Kvällsmat:

Kaffe med mjölk - 14 kcal

Totalt: 576 kcal

Sen har jag utfört yoga i 30 minuter & tränat 100 gånger (eller vad ska man säga?) på abslidern.
Så då förbrände jag 158 kcal.

Så det blev 418 kcal idag.

Nöjd! Gjorde inget att jag tog den lilla lilla kexchokladen, åt ju så bra utöver den så :)

Trots att jag ätit relativt bra de senaste dagarna så känner jag mig riktigt uppsvälld :S
Tänker därför inte ställa mig på vågen imorgon, utan det blir på söndag morgon!
Har inte vägt mig sen i fredags, fattar inte hur jag klarat hålla mig borta från den såhär länge.
Jag är fasen nervös inför vägningen. Tänk om jag står helt still??
Då kommer jag bli riktigt depp..
Men nu ska jag inte vara negativ, får bara hoppas att jag har gått ner :)

Imorgon blir det iaf motion hela dagen!
Nu ska jag lägga mig & kolla på film, orkar inget mer, är helt slut i hela kroppen av nån anledning. :S

Ha en fortsatt bra kväll alla fina, stay strong ♥


Dagens fråga!

Tänkte börja med "Dagens fråga" till er läsare :)

Dagens:
Om ni fick välja en tjejs utseende, vem hade ni valt?

Jag hade  valt Miranda Kerr! Hon är så sjukt söt i ansiktet, grymt snygg kropp & ah, hennes utseende är to die for  :)

 

Sen tycker jag att Scarlett Johansson är gudomligt vacker.

 

Nicole Richie ska man ju inte tala om.. så fin.

 


Award..?

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

Jag fick denna av cherry ! =)

1. Jag är bara 160cm lång, eller kort kanske man ska säga!
2. Är till viss del perfektionist. Gör jag något så går jag in för det till 110% & vägrar att misslyckas.
3. Jag har hållt på med hästar i ca 11 år & har två egna hästar.
4. Var sockerberoende en lång tid innan nyår, men som nu verkar ha släppt som tur är :)
5. Missbrukar speglar, måste alltid ha en med mig, går jag förbi en så kollar jag alltid, finns det ett skyltfönster så är det jag som tittar på ytan så att jag kan se mig själv, sen kommer jag på att det står nån där inne & kolllar tillbaka på mig haha, faaaail. Även om jag inte alltid gillar det jag ser alltid, så försöker jag alltid hitta vinklar om hur jag vill se ut hela tiden, stå & dra in magen osv.. usch.
6. Bryr mig alldeles för mycket om vad vissa andra tycker om mig, tyvärr.
7. Har inte druckit en endaste droppe alkohol på hela 2010, visserligen bara en månad men bättre än innan då jag var ute & svirade så gott som varje helg & hade alldeles för händelserika nätter.. hahah. Men nån alkohol för mig blir det inte nu på några veckor! Eller månader..? Sjukt onödiga kalorier :S

Sen verkar det som att alla redan har fått en sånhär..?
Så jag utmanar ALLA som läser detta ;) Sätt fart!

Dagens intag 4/1

Idag orkar jag faktiskt inte räkna kalorier.
Dels för att jag har ätit sjukt oregelbundet & rätt dåligt, har failat lite idag :(

Men frukost var iaf lättyoghurt med kanel, vilket var bra.
Lunch blev alldeles för sent, vid 3.. Så jag var skiiithungrig, kändes som jag skulle svimma, så jag åt soppa & sen lite köttfärspaj..
Till middag blev det soppa igen. Alltså, soppan är rätt kalorisnål & riktigt god. En orientalisk soppa var det :)

Men sen på kvällen så åt jag en kexchoklad. & det ångrar jag faktiskt. Eftersom att jag inte haft en bra matdag pga att jag inte fick i mig mat på över 4 timmar mellan frukosten & lunchen. Sen var det ca 205 kcal i kexchokladen. Så det var FAIL av mig.

Imorgon är det fredag & denna helgen säger jag som evelina , INGET fail denna helgen!
Jag som ska väga mig på lördag eller söndag ska inte äta nåt onyttigt & träna ordentligt dessa dagar :)

Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har!
Stay strong ♥



Varför man blir fet på vissa ställen!

För mycket fett på kinder/ haka:
Du har för hög fettprocent och möjligtvis svamp i kroppen.

För mycket fett på magen:

Binjurarna frigör för mycket av streshormonet kortisol.

För mycket fett på vader/ knän:
En för stor mängd tillväxthormon. Beror på för lite kvalitetssömn.

För mycket fett på lår/ skinkor:
Antyder övervikt i kroppen av det hormonstörande ämnet xenoöstrogen. (från p-piller t.ex)

För mycket fett kring bröstmuskler och triceps:
Kommer av obalans i det manliga könshormonet testosteron.

Kärlekshantag och fett på ryggens övre del:
Intolerans mot kolhydrater, varierande insulinnivå.



Dagens intag 3/2

Frukost:
Lättyoghurt med kanel - 89 kcal

Lunch:
Köttfärspaj med nötfärs, paprika, aubergine, oliver, fetaost, creme fraiche - 205 kcal

Mellanmål 1:
Kaffe med mjölk - 15 kcal
Ananas - 36 kcal

Middag:

Tonfisk - 258 kcal
Gurka - 3 kcal
Paprika - 6 kcal
Purjolök -  2 kcal
Rödlök - 5 kcal

Totalt: 619 kcal

Blev lite chockad när min mamma berättade att det var den allra fetaste creme fraiche hon hade haft i den goda köttfärspajen hon hade gjort. Men ja kompenserade upp det med att dra ner på mellanmålen istället.
Så jag blev trots allt nöjd med dagens intag! :)

& så har jag bestämt mig för att sluta dricka massa cola zero hela tiden. Dels för att jag inte vill bli beroende av det, sen att sötningsmedlet gör att kroppen tror att den får energi & det leder till att suget efter energi ökar & man blir  ännu mer hungrig.
Så jag ska bara dricka det nån gång i veckan. :)

Har ni haft en bra dag? ♥


Goodlooking !

Blir så äcklad av att ha McDonaldsbrudarna här i inlägget under, så slänger in lite bilder på några snyggingar istället !


Supersize me..? Nejtack!

FYFAN. Har sett Supersize me förr. Men nu när man håller på att gå ner i vikt ordentligt så var det fan VIDRIGT att titta på. Ser så sjuuukt äckligt ut med donkenmat. fyy..
& så sjuk som han blev.. Hans lever tog sjukt med stryk, läkarna sa att de aldrig trodde att man kunde äta sig till en såpass dålig lever som han fick.

That's it, aldrig aldrig ALDRIG mer McDonalds!! Fan va GÖTT att slippa den skiten alltså ;)

O-M-G ?! Jag mår illa !


4an!

Slänger in ett snabbt inlägg här, SLÅ PÅ  4an!! Supersize me, dokumentären.
Man blir sjukt avtänd på fet mat, sååå jävla äckligt!


Dagens planer

Tja snyggingar!
Hur har ni det idag? :)

Jag tog mig en ledig dag från skolan idag just för att jag behöver plugga röven av mig.  fan va tråkigt..
Men jag ska alldeles strax gå ut till stallet & rida & ta en promenad i snön! Det blir härligt :)
Ska nog äta lunch innan bara!

Känns så skönt nu när man verkligen tvingar ut sig till att springa eller bara promenera. Man känner sig sjuuukt nyttig & vill bara ställa sig på vågen hela tiden!
Har inte vägt mig sen i fredags (!!!!) & tänker inte gör det förrän på antingen lördag eller söndag. Dåå hoppas jag på att få se resultat!


Dagens intag 2/2

Frukost:
Havregrynsgröt - 102 kcal

Lunch:
Lite ris - 67 kcal
Kyckling - 47 kcal
Isbergssallat - 5 kcal

Mellanmål 1:
Lättyoghurt - 89 kcal
Osockrade hallon & blåbär - 141 kcal

Middag:
Tomatsoppa - 90 kcal
Keso - 28 kcal
Vitlöksklyfta - 8 kcal

Kvällsmat:
Kaffe med mjölk - 15 kcal
Passionsfrukt - 37 kcal

Totalt: 629 kcal

Sen så var jag ute i snön, hade tänkt jogga, men det gick fan inte! Sååå högt med snö så man fick lyfta ordentligt på benen bara för att komma fram. Jag som är så kort får det jobbigt.. haha. Nä men det var härligt, var väl ute i ca 40 minuter bara, men bättre än inget :)

Så förbrännde väl ca 200 kcal.


Har ni haft en bra dag? :)


Ni fina! <3

Blir så sjuuuukt motiverad av att läsa era bloggar! ♥
Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan & var riktigt sötsugen var att gå in här & kolla igenom alla era bloggar & läsa era kommentarer. Blir så himla imponerad av er! Så duktiga allihop :) Keep it up!

Så nu ska jag gå ut & jogga :) Det är riiiktigt mycket snö här också, så det blir extra tungt att springa i, härligt!

Hörs ikväll! :)


!

Oturligt nog så la mitt internet av igår, men nu verkar det funka igen! =)
Jag är jäääättetrött & hungrig nu så jag däckar nästan snart känns det som.

Nu ska jag läsa alla era fina kommentarer & äta mellanmåål!
Uppdaterar bättre sen :) ♥

FEBRUARI

Ny månad full med nya prövningar, nya begär & nya mål. Vi SKA klara detta!!
Lucy påminnde mig om att det bara är 4 månader kvar tills bikinisäsongen drar igång, & DAMN, det är inte så lång tid egentligen.. så nu jävlar kör vi tjejer!!

Det blir stenhård koll på maten, inga bakslag, träning varje dag. Det är nu eller aldrig.
Tänk er i sommar när man kan gå i kort kjol utan att undra om någon kollar på ens fläskiga lår, kunna gå utan strumpbyxor eftersom man inbillat sig att dom har hållt in "lovehandles"n man trodde var så stora, kunna springa på stranden & veta att folk tittar på dig just för att du är så jävla snygg ;)

STAY STRONG, THINK THIN, SE FRAMÅT & KÄNN HUR KILONA KOMMER RASA AV DIG ! ♥





Svar till anonym

Linn
hur "tjock" är du? tänkte att det verkligen måste märkas så fort du trycker i dig allt fettigt potatismos som sätter sig direkt på rumpan. shiit asså! hela 2,5 dl!!

För det första så var du ju lägligt nog anonym, så jag svarar dig här om du så gärna ville ha svar :)

Det handlar inte om att det sätter sig med en gång eller hur mycket det var. Det handlar om att jag bröt mitt mönster som jag följt hela veckan, dvs att jag inte har ätit kolhydrater & inget onyttigt, inte ätit efter klockan 18:00 osv.
Sen hur mycket det var skiter jag egentligen i, mer besviken på mig själv att jag inte stod emot begäret.

Jag vet att det går att träna bort om det nu satt sig något fettigt potatismos på min rumpa ;)
Så det är ingen skada skedd, men det handlar om självdiciplin. & det är viktigast att ha just nu i denna situationen, tycker jag.

Hoppas du är nöjd med ditt svar, annars kan du ju återkomma med en bloggadress så att jag slipper göra ett sånt här tråkigt inlägg :)
PUSS !

RSS 2.0