Redan torsdag

Så var det tooorsdag, fint det.
Igår spårade det ur lite & jag åt några kakor & 3 mackor med skinka & senap. Kändes väl hmm, jag vet inte, det behövdes nog tror jag. Behöll allt efteråt så det var framsteg iaf.
Vågen visade dock minus idag ändå:) Fint deeee.

Nu har jag suuperont i huvudet, så jag slänger in några inspirerande bilder här & sen blire vila =)
Hoppas ni har en bra dag! ♥


Kommentarer
Postat av: ❤ Hedda ❤

svar: okej vad bra hihi :)

2010-04-15 @ 19:35:57
URL: http://heddaslife.blogg.se/
Postat av: keepquite

nja, det kommer väl inte om jag håller på att faila som jag gör nu antar jag. krängde i mig godis precis. fan, alltså jag hade precis blivit av med sötsuget innan påsk. sedan dess har det bara gått rent åt helvete. gillar inte påsk ;S

2010-04-15 @ 21:03:40
URL: http://keepquite.blogg.se/
Postat av: J

sv: och promenaderna ska jag verkligen fortsätta med eftersom det ger resultat!:) fast jag är inte så smal som man kan tro om man bara går efter vikten. alltså jag är ju liten liksom men jag har mycket fett på kroppen för att ha en så liten kropp eller vad man ska säga. haha fast det är svårt att förklara utan att visa bild:)



håller verkligen med dig om det du skrev om negativa kommentarer man får. och dom är så himla onödiga för som sagt vi VET ju att det inte är bra och vi VET hur vi borde äta egentligen osv, men nu handlar det om ett mål som måste nås och efter det så kan vi ta tag i att skapa en hälsosam livsstil!



så SJUUUKT härliga kommentarer du fick av din kompis förresten! jäklar, förstår att det var rejält peppande:D och så himla starkt och bra att du höll dig till ditt äpple till lunch sen:) och känn dig nöjd med att du inte spydde igår. det ÄR framsteg:) precis som du skrev så behövde du nog få i dig det där, du ligger ju på så lågt kcalintag just nu. och nu är det dags att peppa för en jäkligt bra helg!!

2010-04-15 @ 22:05:37
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0