Vad ska bli av denna dagen?

Igår tog jag mig faktiskt en ätdag. Blev grillad kyckling, lite potatissallad & lite godis. Helt okej ändå, men usch vad svullen man kände sig. Att få i sig riktig mat när man bara ätit äpplen i 3,5 dagar var lite ovanligt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig så oinspirerad till det mesta just nu faktiskt :S Orkar inte dra mig ut till stallet, orkar inte plugga, vill äta men det finns inget jag vill ha. Typiskt den känslan då man bara vill äta mer & mer bara för att man har tråkigt. usch.
Så jag vet inte riktigt hur dagen blir än. Har ätit ett äpple än så länge & vet inte om jag ska fortsätta med äpplen dagen ut, eller om jag ska äta. Sen så har jag bara 2 äpplen kvar & jag är ensam hemma hela helgen, & har ingen lust att gå till affären för att köpa ÄPPLEN.,  uuhhhh..
Kanske ska strunta lite i äpplena idag, eftersom att jag inte kommer kunna fortsätta imorgon då dom kommer vara sluuut? äsch jag vet inte!

vad vet jag egentligen...? vill ha mat.

Nä, jag tar mig en dusch nu. Så får vi se vad som händer sen!


Kommentarer
Postat av: b

Du var värd det, så duktig som du har varit med dina äpplen.

2010-04-10 @ 21:44:58
URL: http://nevertoothin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gick du upp något efter att du ätit vanlig mat efter dina äppeldagar. Fan va duktig du är som körde på den dieten, blev pepp att köra den jag med när jag såg hur mkt du gått ner sen måndagen.

2010-04-11 @ 10:56:46
URL: http://tomatoo.blogg.se/
Postat av: anna

haha vilken tur sötnos.

jag förstår att du är trött på äpplen , det skulle jag med vara.

men du är så duktig så.

vet du vad du ska göra när du blir äckligt sugen på choklad? köp en riktigt riktigt mörk choklad. för då kommer du inte trycka i dig hela, (jag tycker inte ens om mörk choklad, så jag slänger den istället :) )



<3

2010-04-11 @ 11:03:29
URL: http://villblismal.blogg.se/
Postat av: keepquite

du är duktig som fan- det där med äpplena. men haha, så trött du kommer att vara på äpplen sen :D fast med en god anledning ju ;) vad är det för äpplen? röda el gröna?

<3

2010-04-11 @ 12:46:50
URL: http://keepquite.blogg.se/
Postat av: caspian

men köp äpplen? =) det är ju nyttigt ialalfall haha

2010-04-15 @ 12:43:09
URL: http://caspians.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0