Bråttom!

Uppdaterar lite snabbt, har jättebråttom till en kompis. Vi ska nämligen ut ikväll. Hur ska det gå? Jag har inte druckit sen nyår & ah.. haha.
Men det blir sprit för mig, blandar med lightdricka, så får hoppas att intaget inte blir för högt. Har ätit vääldigt snålt nu på förmiddagen, får se vad det blir sen!
Hoppas ni får en fin fredag babes! ♥

Kommentarer
Postat av: evelina

sv: hahah ja dom är inte att leka med, blir ju bara arg varje gång haha. Skojar inte men varje gång jag kommer hem från götet så har jag tänkt nej nu jävlar ska jag bli skinny. Men så har jag ju taggat av när jag kommit hem haha;);)



hahah men löve u babe<3 haha det känns väldigt bra, fast magen och låren får gärna skärpa till sig lite;) hööh och resten av kroppen ska bli liten och NÄTT! älskar det ordet haha-<3;)

Du är redan lika bra som jag, så du behöver inte bli mycket bättre:):) för vi kör på samma bana och med samma bilar, så snart ligger du jämte mig så vi kan vinka till varandra vid mål linjen:D



Ha en toppen fredag och drick för fan lite för mig med, ååååh saknar dimman, jag saknar vingla, jag saknar skratta till allt så jag får kramp. Har heller inte druckit sen nyår och det känns;) alkoholtarmen bara skriker;) höhöh<3

2010-02-26 @ 15:19:32
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: cherry

Ha en toppen kväll! :)

2010-02-26 @ 19:16:36
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: J

sv: självklart blir det bättre! vad är alternativet? sämre? nej det duger inte, BÄTTRE KOMMER DET BLI! gick tillbaka idag och testade klänningen, men den var för lång för mig, modellen passade liksom inte:/ grymt synd, jag hoppas jag hittar någon liknande snart som jag kan köpa som motivation!:D



hoppas du har en superbra kväll! sprit och lightläsk i en kropp som inte fått i sig alkohol sen nyår och inte så mycket mat under dagen blir inte såå mycket kcal, man blir ju påverkad rätt fort då:) största risken är ju fyllemat och bakismat, men det fixar du att stå emot!!

sjukt bra "uttag" du hade igår förresten:) stay strong!

2010-02-27 @ 01:00:15
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: caspian - varför får jag inte på mig mina blåjeans?

man går ju inte upp av alkohol, HAHA? :D

2010-03-02 @ 19:54:54
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0