:D

Hej snyggingar! Tänkte bara tala om för er att nu är jag igång igen :D Idag har jag förbränt massor & det känns TOPPEN! Nu när jag inte har någon skola att stressa över så kommer dett gå galant! När jag är stressad äter jag, nu har jag INGET att stressa över så nu gäller det bara att självdiciplinen är framme när suget sätter igång!!

Fast igår, vet ni vad jag åt då? Jo; massa finncrisp ( I LOVE THEM ♥ ) med smör, tomat, philadelphia ost, sen åt jag en sån halvmåne hönökaka med räksallad på, lite brieost, kaffe med mjölk & cola zero. Herrejävlar vad jag går loss på mackor! Men vet ni vad det sjuka är?? Jag hade gått ner 0,7kg sen igår :S VAFAN?! Inte klagar jag, men vafan jag fullproppad med hönökaka, räksallad & sånt, ändå gick jag ner? Haha TOPPEN!

Just  nu lever jag verkligen på finncrisp, tomat, cola zero & kaffe. Fyfan vad jag älskar dom finncrispen. 20 kcal per skiva & dom är sååå goda! Mhmm.. haha.
Tänkte faktiskt att jag ska chilla lite med kaloriräknandet, vet ju faktiskt på ett ungefär hur mycket det mesta innehåller som jag brukar äta :) Fast jag kommer fortfarande skriva upp vad jag äter & kalorier, ibland! Uttaget kommer jag iaf fortsätta räkna, det är grymt peppande :)

Hoppas ni har en toppendag! Skriver om dagen senare ikväll :) ♥


Kommentarer
Postat av: keepquite

i know. svin kan man kalla det ja. men ja, ska snacka med honom nu. :)

2010-06-08 @ 21:54:16
URL: http://keepquite.blogg.se/
Postat av: cherry

sv: TACK :D ja det är helt lovely! och det bästa är att nu behöver man inte koncentrera sig på skolan utan helt på sig själv, precis som du skrev. åh ser så fram emot den här sommaren!! Stay strong babe <3

2010-06-09 @ 13:45:16
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: hanna!

vart köper man sånna där finncrisp? :)

kram:)

2010-06-09 @ 16:29:48
URL: http://dinfetako.blogg.se/
Postat av: evelina

Hahahaha på studenten ska man va full ;) jag blev tyvärr för full redan vid frukosten inte så kul- hahah gjorde bort för hela släkten på eftermiddagen sen. Men nej den dagen glömmer man aldrig ;);)



Du är ju lika duktig du, har finncrisp här hemma med men jag klarar inte av smaken ;)

Just nu vill jag bara ha godis WHYYYYYYYYYYYYYY. :(

2010-06-10 @ 17:20:32
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: anna

men fan förlåt,igen!!! haha jag vet inte vad det är. jag har känt att jag varit så bunden vid bloggen. jag har inte velat uppdatera och då har jag låtit bli att logga in eller svara på kommentarer. så förlåttttttt. hur var studenten? känns det bra att slippa skolan nu?



puss på dig

2010-06-14 @ 01:52:11
URL: http://villblismal.blogg.se/
Postat av: annika

Hej, bra blogg =) men en fråga, hur lång tid tog det innan du började se att du minskat i vikt?

kraaam

2010-06-17 @ 22:08:51
Postat av: Ask Ana

Hej! Det är Ana My Friend ~AMF~ här (http://anamyfriend.webblogg.se/). Min förra blogg blev upphittad så har gjort en ny blogg. Min gamla blogg kommer vara kvar, men kommer nog knappast skriva något på den. Bara så du vet :)

2010-06-18 @ 01:48:23
URL: http://askana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0