Århundradets FAIL

Jag har ätit så jävla bra i 13 dagar, hållt mig under 500 kcal så gott som varje dag, förbränt alla kalorier nästan varje dag & varit nöjd med mig själv. Men nu brast det. Helevete vilken dag jag har haft., Konstant hunger & ångest. Självdiciplinen, where are you? hatar detta just nu.

Minns ni att jag skrev i torsdags att  jag hade köpt hem räksallad, men öppnade den inte ens? Ah kan ju säga att burken är tom & ligger i sopporna just nu. Där rök min stolthet..
Hetsat i mig som världens fettmabarn & jag är såå arg för att ja betett mig som jag gjort idag.

- 2 dl lättfil med kanel
Det enda bra på hela dagen var frukosten..
- Mackor med räksallad på
Spydde
- Choklad
Spydde
- Pizza
Spydde

Ja, ni ser vilket helevete till intag?? Inte nog med att jag ätit som en jävel idag, jag spydde när jag hetsat i mig, blir så besviken på mig själv, VET att det är det sämsta & äckligaste man kan göra. Men jag fick verkligen panik.
Sen att jag är så dum att jag ändå äter skit efter att jag precis ätit fettma & spytt, det är ju en annan ren idioti som man inte ens ska tala om..

När jag gick bort till affären förut för att köpa choklad, så gick jag fram till kassan med en cola zero & chokladen. Så säger kassörmongot "Heheh, gottesugen?" - jävla idiot vad jag blev sur. vafan har han med det att göra.. kändes sjukt förnedrande. Han borde tagit en titt på sig själv, så ful & fet som han var.. USCH.

Ja det finns inte mycket mer att säga. Denna dagen har varit den värsta på månader. Men jag kan lova att det inte kommer bli mer sånt här i framtiden.. INGA MER DUMHETER NU!

Kommentarer
Postat av: skinnylove

min dag har också vart sådär, men imorgon är det nya tag!! Stay strong

2010-03-15 @ 20:57:58
URL: http://skinnylove.webblogg.se/
Postat av: elli

stay strong <3

2010-03-15 @ 21:06:36
URL: http://tomorrowcanwait.blogg.se/
Postat av: J

sv: haha det där med att lukta på godis tycker jag funkar sjukt bra faktiskt! vissa blir mer sötsugna av det men jag tycker att det dämpar suget:) hur som helst duktigt att du inte åt något!



och gumman, jag har såå full förståelse över att det brast lite idag. du har varit så sjukt galet imponerande duktig VARJE dag i nästan TVÅ veckor nu, du har gått ner flera kilon i vikt och du har verkligen varit helt fantastisk måste jag säga!



jag tycker du är jättestark, men dom här dagarna kommer förmodligen alltid vara oundvikliga, dom kommer med jämna mellanrum men det som är av betydelse är HUR OFTA. att ligga på plus/minus noll nästan varje dag i två veckor för att sedan EN dag tappa disciplinen och äta för mycket är ändå otroligt bra. jag förstår till fullo om det känns förjävligt, men tänk på hur duktig du har varit i två veckor och alla kilon du gått ner! fokusera på det nu, okej?? förhoppningsvis har du fått ny styrka och motivation nu också! KRAM<3



(btw så jävla sur jag också hade blivit på kassören, man känner sig ju fetast i världen när dom säger sådär!)

2010-03-15 @ 21:07:38
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: Anonym

förstår hur du känner dig, men nya tag imorron!

u kämpar så bra annars, jag är så himla avundsjuk på dig..



you go girl!

2010-03-16 @ 07:18:48
Postat av: Li. ♥

sv; tack baby !

jag behöver all peppning man kan få : ) men idag var jag super duktg på jobbet som lyckades avstå en 200g chokladkaka - mint som bara låt och väntade på mig :P haha . blev en kiwi istället o nu lever jag på självkänslan som lyckades låta bli !:)



hur har dagen gått för dig ?

du är alltid lika duktig gumman.

känpa på <3<3 peppkram

2010-03-16 @ 13:03:07
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: Delia

Kämpa på!<3

2010-03-16 @ 19:24:00
Postat av: madeleine

Ni är duktiga ni . Men bara för att mabn fáller tillabks en gång så då lär man sig till nästa gång sp man inte faller tillbaks :=)

2010-03-17 @ 00:33:07
URL: http://madeleine234.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0