Dagens intag 18/3

Frukost:
Lättfil med kanel - 81 kcal

Middag:
2 äggvitor - 31 kcal
Minikeso - 36 kcal

Kvällsmat:

Äggvita - 16 kcal

Totalt: 164 kcal

Tänker inte räkna med maten jag åt på kvällen. Dels för att jag spydde upp allt, vet inte hur många kalorier det var i & tänker inte räkna med det till dagen, för det var bara failfailfail.



Kommentarer
Postat av: anna

trots att du åt mat på kvällen, det gör inget. ibland får man. du är duktig ändå kom ihåg det! vad du än gör, börjar inte spy :( det är jättefarligt för kroppen, jag gjorde de själv hela tiden förut. men nej, det är inget bra :(



bamsekramar <3

2010-03-19 @ 08:13:18
URL: http://villblismal.blogg.se/
Postat av: Li. ♥

varför blir det alltid sådär ?" .. att man är kanon duktig hela dagen. sen kommer kvällen o man kan fan inet låtabli.. det är ju helt sannslöst. då tjänade man ingenting till att avra duktig dagtid :) lika bra att äta dygnet runt istället :)) .



nej då... nu ska jag inte låta sån.. jag klarade faktiskt att stå emot dumle påsen som gömmer sig i skafferiet.. men nu när helgen äntligen är här så kasnke man får unna sig en åtminstronde ?!:)



vad har du för planer till helgen baby ? . unna dig eller vara super duktig " a la inte jag :P !"



peppkram!!

2010-03-19 @ 12:44:55
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: J

sv: ja usch visst gör man det:/ man känner sig så svag och dålig.. men ja, POSITIVITET! det hade kunnat vara värre för både mig och dig. liksom din dag i övrigt var ju sjukligt bra. med tanke på att du spydde så fick du ju ur det mesta också. nu menar jag absolut inte att jag tycker det är bra att spy för det tycker jag INTE, men det jag menar är att rent kalorimässigt så fick du ju ett lågt intag även om självdisciplinen rymde iväg under kvällen. men jag hoppas att du kan sluta spy gumman..:/ men ha en bra fredag nu och stay strong!<3

2010-03-19 @ 14:57:30
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: latzia

sv: Okej :) Jo, jag vet. det är skit svårt. Men man vänjer sig nog. Och min teori är att man ser skillnaden mycket lättare om man inte kollar sig i spegeln osv. : )

Lycka till du med! <3

2010-03-19 @ 15:27:54
URL: http://latzia.blogg.se/
Postat av: daniella

man får ändå i sig kalorierna? :)

2010-03-25 @ 10:38:38
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0